Clumsy.

Eilen huomattiin taas, että kuinka kirkkaana se hehkulamppu pääni yläpuolella loistaakaan. Jos uneni ovat sekopäisiä, niin ei tässä valveilla olemisessakaan ole kyllä kehumista.

Lähdin kaupungille ja huomasin unohtaneeni lompakkoni. Taskusta löytyi kuusi euroa ja ostin niillä smoothien. Kävellessäni siinä muistin yhden menon ja tarkistin asian kalenteristani, kun puhelin soi. Kädessä oli smoothie kalenteri, laukku ja puhelin, joten laskin paksun kookos-ananas-banaani-mango litkuni lähimmälle tasanteelle ja yritin vastata puhelimeen samalla kun ängin kalenteria takaisin laukkuuni. Jotenkin siinä kömpelyyttäni osuin kyynärpäälläni smoothieeni ja kaadoin sen. Se levisi siihen pöydälle, mikä kauhukseni ei ollutkaan pöytä vaan pelikaupan warhammer sotatanner- eli niiden millin tarkkaan maalattujen miniatyyri fantasia sotaukkojen millin tarkkaan maalattu pelikenttä. Katsoin haavi auki miten jokunen örkki ja velho joutuivat nyt smoothie hyökyaallon varaan ja miten se valui kohti isoa lohikäärmettä? Jälki vikkelästi tempaisin mukini pöydältä ja heitin sen lähimpänä olevaan roskikseen, kuin hävittääkseni todisteet – ei muuten osunut ja vilkaisin näkikö kukaan. Vihainen larppaaja katsoi suoraan minuun (oletin näin koska hänellä oli jonkinnäköinen tikari kädessään) ja toisella puolella olikin jo työntekijä, joka näytti onneksi pidättelevän nauruaan. Tässä kohtaa aloitin vuolaan anteeksipyytelyn. Olin niin nolona, että olin valmis ostamaan koko pelikenttäalustan sotaukkoineen, sanoin tosin vain, että voin maksaa aiheuttamani vahingot. Työntekijä vakuutteli, ettei mitään hätää. pöydälle kaatuu yhtenään juomia (epäilin hieman) ja sitten se väitti että muutenkin ensiviikolla siihen muka tehtäisiin uusi kenttä. Luultavasti halusi minusta vain eroon ennen kuin tein enemmän tuhoa. Luikin posket punaisena tieheni.

Olin myös pukeutunut kaikessa luovuudessani tismalleen samaan asukokonaisuuteen kuin toissapäivänä. Sama takki, sama neule ja samat housut. Vain eri värisinä. Kuinka kätevää.

Lähden nyt harjoittelemaan ympärilleni katsomista ja käsieni liikeradan hallintaa. Heihei ja kivaa sunnuntaita.