Cabin size?

Muistan kun ostin ensimmäisen Samsonite Firelite Spinnerini. Hinta kirpaisi ensin aikalailla, mutta hetkeäkään en ole voinut katua.
Kotona istuin silloin ensitöikseni innoissani laukun päälle, potkaisin seinästä vauhtia ja viiletin pitkin eteisen käytävää vauhdista vilkuttaen matkalaukkukateelliselle poikaystävälleni.

 

Teen tätä samaa edelleen ja mietin aina miten tästä kovakantisesta Samsonite perheestä ei ole kangaslaukku/rinkkamaailmaan paluuta.
Jokaisella matkalla se on kulkenut niin kätevänä ja kevyenä mukana.

 

 

Keskiviikkona sain uuden Samsonite cabin size Fireliten. Sen mitä olen tarvinnut jo niin pitkään. Läppäri, kamerat, objektiivit ym. käsimatkatavaroissa olkalaukussa varsinkin pitkillä matkoilla oli pian jo painaa pysyvän uran olkapäähäni ja aiheuttaa roppakaupalla selkävammoja.

 

Mutta miten paljon sinne kameroiden lisäksi mahtuu kaikkea muutakin! Lähdimme tosiaan ensimmäiselle yhteiselle matkallemme Berliiniin Zalandon järjestämään tapahtumaan viikonlopuksi ja jotenkin sain mahtumaan laukkuun kaikki mitä kolmena päivänä siellä tarvitsen. (Ainakin toivon niin). Mitään nahkatakkia ja villahuivia lämpimämpäähän minulla ei ole, joten toivottavasti ei tule kauhean kylmä.

 

Mutta nyt! Zalando Summerhouse, odotan niin innolla mitä kaikkea tähän viikonloppuun mahtuu. Räpsin paljon kuvia ja tulen huomenna kertomaan – jos netti sen sallii – teille tarkemmin mitä kaikkea meillä onkaan ohjelmassa.

 

 

 

                                 (p.s koitan olla enemmän reaaliajassa Instagramissa @juliatoivola)

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä: Samsonite