BONUSWAY TO BLACK FRIDAY


Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

 

Tänään se on. Päivä jolloin kaikki kaupat pyörivät mustassa aukossaan ja alennuksia ropisee niin hotellivarauksista talvitakkeihin, kuin luksuslaukuista leivänpaahtimiin.

Black friday hulabaloo on melkoinen, mutta jos sieltä löytyy se kauan himoittu kenkäpari alennuksessa, niin miksi ei hyödyntäisi tarjouksia. Tämä on melkeinpä se paras aika vuodesta tehdä ostoksia ja jos sille linjalle lähtee, niin miksipä ei vielä veisi hommaa hieman seuraavallekin tasolle ja hyödyntäisi omaa ostamista?

Tiedän, kuulostaa oudolta ja tunnen itseni nyt ihan sellaiseksi etujäsenkauppiaaksi joka huutelee ohikulkijoita pysähtymään kauppakeskuksen käytävällä ja rekisteröitymään ties mihin plussaohjelmaan. ”Se vie vaan muutaman minuutin” – huutelisin luultavasti kuuroille korville, mutta onneksi en ole nyt kauppaamassa mitään. Pikemminkin olen täällä vinkkaamassa, että jos olet nettishoppailija, niin kannattaa tsekata Bonusway.fi
Se ei ole pelkästään paikka minkä kautta keräät rahaa nettiostoksista, vaan myös sivu mihin on kerätty parhaimmat tarjoukset, alennuskoodit ja huomiseksi Black Friday –tarjouksia tarjoavien nettikauppojen valikoima.

Eli yksinkertaisesti säästät aikaa kun ei tarvitse etsien klikkailla mahdollisia tarjouksia ympäri virtuaalista ostoskeskusta.

 

Itse bonusten keräily sujuu puolestaan niin, että tehdessäsi nettiostoksia kirjaudut Bonusway-sivullesi ja sitä kautta nettikauppaan. Kaupasta riippuen sinulle maksetaan ostoksistasi tietty prosenttiosuus bonusta ja kun bonusta on kertynyt vähintään 15€ voit klikkailla sen suoraan tilillesi.
Jos haluat lähteä hc-linjalle voit jopa ladata selainlisäosan, mikä muistuttaa sinua aina kun kirjaudut jonkun Bonuswayhin kuuluvan nettikaupan sivuille.

Eli vähän niin kuin Nettikauppojen virtuaalinen bonuskortti.
Bonusway on suomalainen yritys ja koko homman ideahan perustuu yksinkertaisesti siihen, että verkkokaupat maksavat Bonuswaylle myyntipalkkion. Kuluttajat saavat ostosinspiraatiota sivuilta, pieniä bonuksia nettiostoksista ja verkkokaupat saavat taas mahdollisesti lisää asiakkaita.

Mukana Bonuswayssa on jo yli 900 verkkokauppaa (eli lähes kaikki nettikaupat mitä tiedät muodista, sisustukseen ja matkailusta elektroniikkaan) ja sen käyttäminen on täysin ilmaista.

Kun liityt jäseneksi blogini kautta täältä, saat 10 € lisäbonuksen.

 

Tässä omia Bonuswayn Black Friday suosikkeja:
Zalando
Ellos
Hotels
NA-KD
Bubbleroom
Booz

                                     

 

Hauskaa mustaa perjantaita! 

 

// Bonusway is a 2011 established Helsinki-based growth company that offers cash rewards and online shopping inspiration for consumers.