AUSSOME last year

Muistan miten viime vuonna istuskelin Saaran terassilla Kapkaupungissa. Oli lämmin ilta, kaunis auringonlasku horisontissa ja vähän viiniä lasissa. Ajattelin, että ei asiat mukavammin voisi kyllä olla.
Tunnin päästä sain onnitteluviestin. Olin voittanut Aussie Blog Awardsien Aussome Life -kategorian.

Olin niin häkeltynyt, että ihan oikeasti taisin täristä. Hypin tasajalkaa ja nauroin. Voitto merkkasi minulle ihan hurjasti ja jokin tuossa illassa oli niin mahtavaa, että en sitä ihan hevillä unohda. Muistan pienet yksityiskohdatkin. Mitä vastasin viestiin, mitä minulla oli päällä, minne pubiin menimme voittoani juhlimaan, mitä juomaa tilasin, mitä puhuimme ystävieni kanssa, jopa millainen vessanpeili siellä oli jne.

 

Tänä vuonna en ole terassilla, tai pubissa. Olen suomessa ja paikanpäällä itse gaalassa! Olen todella innoissani, että pääsen sinne ja vielä enemmän innoissani siitä, että olen taas ehdolla – kategorioissa Readers' Choice ja Aussome Life.

Moni bloggaava ystävänikin on ehdolla ja erityisen mielissäni olenkin Blond Rivets Kiran ehdokkuudesta 🙂 Vaikka voittoa ei siis itselleni tulisi, niin olen varma että jollekin ystävälle se tulee ja illasta tulee mahtava! 
 

 

Aussie Blog Awards järjestetään tänä vuonna 11.4 kellohallissa ja bloggaajia palkitaan kahdeksassa eri kategoriassa. Lukijat puolestaan pääsevät äänestämään suosikkiaan Readers’ Choice –kategoriassa. Äänestämällä voi voittaa 600euron arvoisen risteilyn, sekä hiustenhemmottelupaketin.
Äänestämään pääset TÄÄLTÄ