AROMIKAS RUUTUPAITA

Tartaania tulee ovista ja ikkunoista ja vaikka skottiruutu ei ole koskaan kuulunut suosikkikuvioihini koen olevani onnistuneesti aivopesty tähän tämän hetken trendiin, kun ”kas yllättäen” halusin pukea päälleni tämän edes hieman tuota tartaanikuosia muistuttavan ruutupaidankin.

En sentään mennyt ja ostanut sitä. Ei tarvinnut kun näkökentässäni kiikkui houkuttelevasti poikaystävän omaa ruutukokoelmaa.

Lupaa kysymättä pujahdin paksun paidan sisään, mutta heti kun pääni kaula-aukosta pilkahti ulos, seisoikin omistaja edessä ja sanoi ehkä hieman huvittuneena, että no lainaa sitten vaan.
(Yhdenpuoleinen ristiinpukeutuminen meidän taloudessamme on siis edelleen pysynyt tapana ja toki olen tyytyväinen, että se menee vieläkin vain näin päin).

 

Paksu ruutupaita tykkäsi muuten erittäin paljon Ysibarissa leijailevasta tunkkaisesta keittiön tuoksusta ja imikin sitä itseensä koko illallisen ajan kun ystävien kanssa käytiin syömässä siellä.
Paita palautettiin siis kaikkea muuta kuin söpösti tyttöystävälle tuoksuen. Tyttöystävä tuoksui nyt houkuttelevasti vain baarin perunoille, pihveille, rasvalle ja savulle.  

 

 

Paita – Ralph Lauren
Takki – Zara
Nahkahame – HM
Kengät – Bianco
Laukku – Marc by Marc Jacobs
Kaulahuivi – Gt


Kuvat: Mona Salminen