Anti-aerobinen.

Noin kolmisen viikkoa sitten lähellä sijaitseva kuntokeskus Sats sulki ovensa ja vei minun aerobisen liikuntani mukanaan. Yläkerran sali hoitaa edelleen loistavasti lihaskuntoharjoittelut, mutta enhän halua hengästyä jo kiivetessäni ne kahdeksan rappusta sinne. Minun täytyy siis keksiä jokin uusi keino kuntoni parantamiselle, nyt kun zumbat ja ja muut hyppimiset ovat kaikonneet liian kauas.
Lenkille minusta ei ole, se on todettu jo miljoona kertaa (okei, kymmenen) Pyöräilykään ei käy (tuossa ilmassa nyt ainakaan), eikä edes kävely. Olen oikeasti vain liian laiska ja kärsimätön ja jos minulla ei ole muuta tekemistä kuin porskuttaa eteenpäin yksinäni ajatuksieni kanssa, rupean haaveilemaan ja törmään sitten luultavasti puuhun.
 

 

 

 

 

 

 

 

Vieressä tosin on palloiluhalli. Olenkin yrittänyt muutaman viikon ajan sinne soittaa ja varata aikaa minulle, Laurille ja sulkapallolle.  Ei siis mitään tennistä- ei katso ranteet kestä. Sulkapalloa sen olla pitää. Jokatapauksessa ongelma on se, että tykkään liikkua silloin kun mieli tekee. En luultavasti silloin kun on pakko, koska on viikko sitten varattu sulkapalloaika.

Täten olen päätynyt kolmeen vaihtoehtoon:
a. Ylikallis kausikortti Elixiaan.
b. Nindendo wii liikuntapeli.
c. rappusten käveleminen hissin sijaan.

Kallistun vaihtoehto C:hen, ellei joku nyt heitä ilmoille jotain tosi hyvää ideaa.
P.s uiminen ja varsinkin hiihto on kiellettyjen listalla.