And the weather is sweet.

Täällä on viimepäivinä ollut kuuma! Aurinko porottaa ja otsa palaa. Sain terassilla nautitun aamiaisen aikana hankittua itselleni niin kauniit t-paita rajat, että oksat pois. Söin muuten aamiaiseksi kananmunapuuroa- tai siltä se ainakin näytti. Oikeasti siinä oli kylmää turkkilaista jugurttia, pinaattia ja pari häränsilmäksi paistettua lämmintä kananmunaa päällä. Oudoin ateria mitä olen koskaan syönyt.

Jokatapauksessa se aurinko. Niiin voimakas! Minä joka en hevillä pala, tai pahemmin aurinkorasvoista huolehdi lillun täällä nyt suojakertoimissa 40. Ruskeakin olen kuin rusina, vaikka vain kerran jaksoin oikeasti ottaa aurinkoa sen reilun tunnin verran.
 

 

 

 

Eilen taisi olla tähän mennessä kuumin päivä täällä. Pyhitttiin se pulikoitiin uima-altaassa, minkä jälkeen lähdettiin Robben islandille sivistämään itseämme vankilamuseoon, missä oppaiden englanninkielestä en saanut mitään selvää ja koko kierros oli aikalailla jonottomasta, istumista bussissa, tai änkeytymistä 40 muun ihmisen kanssa pienen selliin.
No kaivautuipa ainakin kouluajoilta unohdetut Nelson Mandela faktat taas tuoreeseen muistiin.
 

 

 

 

Huomenna isketään viinitiloille! Sitä olen odottanut.