All grey

Kun tämä harmaa asu lävähtää ruudullenne, olen luultavasti jo Meksikossa (tai ainakin menossa sinne päin).
Mieluiten näkisin itseni altaan reunalla siemailemassa kylmää olutta. Ehkä jopa jotain drinkkiä jos oikein hurjia ollaan. Meillä on all inclusive -hotelli joten varmasti ainakin jotain juon. Ja kokoajan.

Meillä on myös kaksi pariskuntaa mukanamme. yhdet parhaimmista tyttökavereistani ja heidän poikaystävänsä, jotka ovat myös ystäviäni. En ole ollut näin kaukana ja näin isolla porukalla ennen missään! Olen innoissani.

Olen myös pähkäillyt että tulen olemaan kiireinen. Niin kiireinen kuin nyt rantalomalla voi olla.
Yritän kuitenkin parhaani mukaan postailla teille kuulumisia reaaliajassa, mutta jos en ehdi tai hotellin netti on oikkuileva, niin olen varmuuden vuoksi ajastanut muutaman postauksen valmiiksi. Jotain täältä siis joka tapauksessa voi käydä lukemassa. Ja Kaiken tarkemmin Meksikosta varmasti sitten kun pääsen ajan kanssa niitä tarinoita koneelle näpyttelemään.

Printtihousut on oikeasti hieman harmaammat mitä kuvat antavat ymmärtää. Ne oli myös löysemmät nilkoista. Ihan tyhmän malliset jos minulta kysytään, joten kavensinkin niitä hieman. Tai aika reippaasti. Nyt ne ovat kivat. Kivoimmat printtihousut/legginssit/jegginsit-mitkälie, mitä minulla on ollut.

Pidän myös tuosta GT:n hapsulaukusta, mutta se haisee pahalta.

Nahkatakki & housut – Zara
Peplumtoppi – BikBok
Kengät – Jeffrey Campbell
Laukku – Gt