A LITTLE SUNSHINE

Pahoittelen maisemien vilkasta vaihtuvuutta. Välillä ollaan Kapkaupungin vuorilla, sitten Helsingin harmaissa porttikongeissa, toisinaan Tukholman kaduilla, tai Tallinnan ravintoloissa. Varmasti pysyisitte vielä perässä jos pitäisinkin sen tuossa järjestyksessä, mutta olisihan se tylsää, joten heittelen materiaalia tänne ihan epämääräisessä järjestyksessä.

Tilannehan on nyt kuitenkin se, että reissut on hetkeksi reissattu ja takamus liimattu toimistotuoliin. Ulkona sataa jättirakeita, mitkä jaksavat pitää sen söpön valkoisen pallomuotonsa vain tippumisvaiheen ajan, mutta osuessaan maalitauluunsa ne räjähtävät jääkylmänä jättipisarana. Eli suoraan vesiammuksina vasten kasvoja.

Siksi palaan mielelläni hetkeksi takaisin vuorille auringonpaisteeseen. Viinitilaravintolaan ja liehuvaan valkoiseen maksihelmaan. Höpisemään joutavia ja kertomaan, että Kapkaupungista kuvia, ravintolapostausta ja reissuvideota vielä tulossa. Jälkijunassa, mutta tulossa.

Lisäksi piti mainita tulevan lauantain Brunon kirpputorista. Viime kerrasta kun jäi myymättä paljon juttuja, joten uuden kirppistilaisuuteen piti heti tarttua. Vaatekassitkin kun on jo valmiiksi odottamassa auton takakontissa.

KONEPAJA BRUNO KIRPPUTORI
Bloggaajakirppis
Ensi lauantaina 20.2 klo 10-15
Aleksis Kiven katu 17 A, 00510 Helsinki
Bloggaajien paikat: 113-126

// I'm sorry that I throw so randomly these images here. Cape Town, Helsinki, Stockholm, Tallinn. I’m not surprised if it’s difficult to you to keep up.

The truth is that I have no trips ahead and my butt is glued to an office chair. Outside It's raining giant hails, so I thought that it’s time for some sunny photos again (and there is a lot more coming. Cape Town restaurants, video etc).

I also want to mention that next Saturday is Bruno's flea market. I still have a lot of clothes to sell, so I’m happy that another flea market opportunity came so soon.

BRUNO blogger flea market
Next Saturday 20.2 10-15
Aleksis Kiven katu 17 A, 00510 Helsinki
Bloggers Places: 113-126