A Different Christmas

Vaikka juhlimmekin joulua 25 päivä kello 13, tonttulakkien seurana vain bikinit, kynttilänvalon tilalla paahtava aurinko ja seurana sekalainen porukka ystäviä ja heidän perhettään, oli minulla todella kotoisa olo.

Tämä oli jo toinen jouluni täällä ja toinen kerta kun vietimme sitä parhaan ystäväni poikaystävän vanhempien luona, joten tiesin, että tuntisin oloni tervetulleeksi ja vähän myös mitä päivältä odottaa; paljon hyvää ruokaa, naurua, uimista, kylmiä drinkkejä, rentoa höpinää, ja aurinkoa. Se mitä en ehkä osannut odottaa oli Saaran liikutuksen kyyneleet lahjastamme, mikä johti siihen että me kaikki aloimme vähän itkeä, se että Ryanin isä luettuaan tatuointini halusi soittaa koko päivän Rolling Stonesia, tai sitä että tanssittaisiin kaikki bikinit päällä terassilla Adelen tahtiin.

Kuusi tuntia tätä kaikkea ja vähän enemmänkin piti huolen siitä, että vietin varmasti yhden ikimuistoisimmista jouluistani ikinä ja vaikka pidän perinteisistä jouluista perheeni kanssa paljon, pysyvät nämä hieman erilaisetkin joulut mielettöminä muistoina pienessä mielessäni, toivottavasti sinne hamaan mummeli-ikään asti.

Paljon kuvia ja paljon punaisia poronsarvia. Toivottavasti teilläkin oli kaikilla mukava joulu.