5 x RANDOM THINGS

 

Imdbdnad?
En koskaan, tarkennan KOSKAAN muista imdb –lyhennettä oikein. Siis sitä sivustoa, missä on parhaat leffa-arvostelut. Aina kun olemme vuokraamassa elokuvaa, pyydän poikaystävääni tsekkaamaan sieltä ”imdpldvd” sivustolta arvosanan.

Munanräjähdys
En todellakaan tiennyt, että jos laitat jo keitetyn ja kuoritun kananmunan kokonaisena mikroon, se räjähtää todella kovaa. Minun tuurillani vielä tietenkin suoraan päin naamaani. Tästä klipistä näette vastaavan tilanteen.
Tämä oli se hetki, kun luulin kuolevani kananmunaan.

Keyes to my bank
Ärsyttävin asia minkä tiedän (varsinkin Nordean verkkopankkitunnuksien) on avainlukulista, missä tunnusluvut menevät järjestyksessä ja käytetty pitää aina yliviivata, niin että tietää missä kohtaa mennään. Koska minulla ei ole ikinä kynää mukana, kastan kielellä kynnenpääni ja raaputan käytetyn tunnusluvun kynnellä kuluneeksi.
Koko lappu onkin sitten yhtä epämääräistä raapimisjälkeä.

Kaverini Koivunmahla
Uudet ystäväni eivät koskaan usko kun kerron olleeni ennen todella ujo.
Ja tarkoitan nyt sellaista ujousastetta, etten pienenä esim. Uskaltanut jutella naapureille ilman, että olin vetänyt pipon kauttaaltaan kasvojeni peitoksi ja ainut kaverini taisi olla pihakouivu, minkä juuressa istuin päivät pitkät keräämässä mahlaa mielikuvitusystäväni Gidan kanssa. Tätä jatkui pitkälle teini-ikään asti, vaikkakin ilman koivua, Gidaa tai pipoa minkä läpi mumista.

Tuliaisia suomesta!
Olen saanut naureskella kuriiripalveluilleni nyt jo useampana vuonna Etleä-Afrikkaan matkatessa.
Ystäväni osaa aina yllättää tuliaispyynnöillään ja matkalaukkuni sisältö onkin koostunut milloin juustohöylistä Sini tripla ikkunanpesijäsettiin. Myös Oltermanni ja Saarioisten iso vaalea karjalanpiirakka (mikään muu ei kelpaa) on aina listalla.