5 X ELÄMÄNI ENNUSTUKSIA

 

1. Pienenä tivolissa ennustaja ennusti kristallipallostaan jonkun meistä sisaruksista asuvan isona ulkomailla.
Olikohan vaan villi veikkaus, mutta ainakin siskoni asuu nykyään Kanadassa.

2. 18-vuotiaana Balilla poppamies sanoi minulle, että älä ole surullinen elämäntilanteestasi nyt – kaikki järjestyy vielä tulevaisuudessa.
Aika ympäripyöreää, mutta onneksi kylävelho näytti olleen oikeassa.

3. Viisi vuotta sitten ennustaja pysäytti meidät ostoskeskuksessa Los Angelesissa ja sanoi näkevänsä tulevaisuudessani minulla kaksi poikalasta.
(Apua, meillä on kyllä suvussa kaksosia. Saankohan joskus kaksospojat?)

4. Muistan kun pienenä sain kuulla sukumme kylävelhosta Aleksanteri Toivolasta. Olin varma, että yliluonnolliset kyvyt periytyvät minulle ja osaan mm. Löytää hukkuneita tavaroita.

Noh, sanotaan nyt niin, että päinvastoin – osaan nimittäin kyllä hukuttaa niitä esineitä tuplavauhtia, mutta löytämisen todennäköisyys aina nolla.

5. Joskus lupasin universumille, että kierrätän paremmin jos saan unelmieni miehen. Haha, nolottaa hieman kertoa, että tästä ei edes ole kauan – tuo mieshän kun on nykyinen poikaystäväni ja aina jos vien roskia, on ne ihan pakko ekstratarkkaan lajitella, ettei vain suhteemme taika raukea.
(Jep. Saa nauraa).

 

En tiedä uskonko ennustuksiin, mutta uskon vetovoimanlakiin. Ilman Secret-kirjojakin on selvää, että jos aloitan päiväni surkeana, miettien että kaikki on potaskaa – tietenkin vedän puoleeni sitä potaskaa.

Jos mietin, että tästä tulee hemmetin hyvä päivä, aion hymyillä ja nauttia pikkuasioista – mitä todennäköisemmin päiväni on täynnä hymyä ja hyviä pikkuasioita. Ehkä myös pidemmällä tähtäimellä sitä vetää niitä isompiakin haaveita puoleensa jos asenne niitä kohtaan on positiivinen ja oikea. Ja vaikka kaikki haaveet eivät toteutuisikaan, olen huomannut, että positiivisella asenteella kulkemiltaan polulta voi myös löytää ja oppia niin paljon kaikkea muuta <3
Olkoon tämä muistutuksena myös itselleni, nimittäin aina ei ole helppoa pitää niitä suupieliä korvissa.