5 Lajisuosikkia – sulkapallo

Viimeaikoina erittäin tervetullut treeni-into ollut kylässä tiheään ja olen ottanut siitä kaiken irti. Viikot menevät paljon paremmalla energialla läpi ja olen saanut muutaman uuden lajinkin vakiinnettua arkeeni.

Sali alkoi yksistään tuntua tylsältä – tai saattoi olla, ettei sielläkään edes käyty, joten ajattelin kokeilla treeniviikkoja, missä olisi viisi erilaista liikuntamuotoa. Viisi lemppariani tällä hetkellä. Tietenkään kaikki eivät aina ehdi samaan viikkoon mukaan, joskus taas jotain on kaksi kertaa. Joskus vähemmän, joskus enemmän. Kuitenkin pitkästä aikaa jotain muutakin kuin salia.

Koska treenipostauksia on jo pidempään kaivattu, ajattelin käydä nämä viisi lajia erikseen läpi.
Aloitetaan minulle näistä hauskimmasta –  sulkapallosta.

Kun ranteet ei riitä lätkimään painavammalla mailalla sitä pyöreää huopapäällysteistä kovaa palloa – mikä todennäköisemmin lentää minua päin päätä kun mailaani, on parempi pysytellä sulkapallon, ripauksen kevyemmässä maailmassa.

Eipä siinä, etteikö tätä pelatessa hiki tulisi. Ihan pelkästään jo senkin takia, etten oikeastaan koskaan pelaa tyttöjen kanssa, vaan poikaystäväni tai sitten miespuolisten ystävieni kanssa ja voitte vaan kuvitella miten ne laittavat minut juoksemaan!

Pelin loppua kohden näytänkin jo joltain puuskuttavalta pöpilästä kärpäslätkän kanssa karanneelta känniseltä keijulta, kun keskiviikkoillan sulkkisvuoron kaverilta. Välillä oikeasti tuntuu, että näen vain tähtiä ja tekisi mieli pyllähtää pelikentälle päiväunille, tai kieriä kippurassa nauramaan, koska jokin siinä sulan perässä juoksentelussa on aina vaan niin huvittavaa.

No, pelasi tätä peliä miten tahansa sanoisin, sanoisin että tunti sulkapalloa on mieletön piristysruiske treeneihini viikossa. Naurua, hikeä, hurraamista ja heittäytymistä. Pelin loputtua on mieli aina virkeänä ja seuraavana päivänä mitä oudoimmat paikat kipeänä.