Tuhkimo-aamu: 5 inch & up x River Island


Eikö Tuhkimokin sen todistanut, että uusi pari kenkiä voi muuttaa elämän
– vai miten se nyt meni?
Ja vaikka Tuhkimojutut onkin vähän satua, niin tänään tosielämässä olin vähän sellaisilla linjoilla, että ilman 5 inch & up x River Islandin yhteistyömalliston erästä kenkäparia ei olisi varmaan elämää ollenkaan.

 

Aamupäivästä siis pyllähdin kiireisenä ja hieman räjähtäneenä nopeasti katsomassa showroomilla miltä tämä jo hieman odottamani mallisto vihdoin näyttää livenä, ja tietenkin se oli ihana.

Pidän paljon Sandran tyylistä, blogista, itse tytöstä, sekä tietysti koroista, joten osasin jo vähän odottaakin, että tämän malliston kanssa ei voitu mennä kuin kotiin päin.
Ja kokeiltuani suosikkejani; mustia nilkkureita ja avokkaita, teki mieli kirjaimellisesti mennä suoraan sinne kotiin ne jalassa. Nämä kengät ovat todella mukavat jalassa! 

Sandralla on omien sanojensa mukaan vähän likaakin kokemusta epämukavista kengistä, joten halusi tehdä tämän malliston koroista mahdollisimman mukavat – ja siinä taisi tosiaan onnistua.

 

Ensitöikseni kotiin päästyäni en voinut siis muutakaan kuin klikkailla itselleni River Islandin sivuilta nämä mustat nilkkurit ostoskoriin.
Minäkin nimittäin tiedän, että mukavat korkkarit ovat aika harvassa ja järkeilin, ettei jalkani yksinkertaisesti voineet näitä missata 😀