400€ BikBok shoppailuilta?

Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohi, että heti kun BikBok rantautui lähettyvilleni minusta tuli sen innokas kanta-asiakas. Ehkä vähän liiankin, nimittäin en voi kieltää ettenkö joskus olisi mm. ajanut Jumboon ihan vaan siellä sijaitsevan isomman BikBok -liikkeen takia, tai ehkä itäkeskukseen oman kokoni perässä jne.
Nyt kun liikkeitä on avattu myös maaliskuun alkupuolella Turun Skanssiin, Tampereen Koskikeskukseen ja Lappeenrantaan Weeraan (Sekä Hyvinkäälle 14.3) luultavasti eksyn joskus niihinkin. Tai ainakin minua lämmittää suuresti tieto, että ne ovat siellä jos joskus niitä tarvitsen.

Pidän siis tuosta vaateketjusta aika paljon ja pidän vielä enemmän siitä, että olen mukana BikBokin ja Indiedaysin kampanjassa, missä Indiedaysin bloggaajia (Magicpoks, Concoction Sofia ja Annika O.) on ollut avajaishumuissa mukana. Minun kohdallani ei ole avajaisiltaa vaan shoppailuilta Itäkeskuksessa.
Indiedaysin kampanjasivuilla pyörii nimittäin kilpailu, missä voi voittaa 400euron arvoisen shoppailuillan lauantaina 16.3 minun kanssani. (Ja ei en suinkaan ole se pääpalkinto siinä vaan se lahjakortti). Minä olen siellä mukana jos haluaa kysyä neuvoja tai mielipiteitä.

En siis edes kysy miltä kuulostaisi 400euron lahjakortti BikBokiin, nimittäin tiedän että sen ottaisi ilomielin vastaan meistä varmasti jokainen. Kehotan vain osallistumaan kilpailuun. Sinne pääset TÄSTÄ. Kilpailuaikaa on jäljellä enää muutama päivä joten ei kannata turhia pähkäillä. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan myös 4 kpl 50€ lahjakortteja ja kilpailu tosiaan päättyy 13.3. klo 23.59

Minun shoppailuiltana olen Itäkeskuksen liikkeessä 16.3 Lauantaina  klo 11-15. Silloin tarjotaan -25% alennus niille, jotka mainitsevat kassalla tulleensa liikkeeseen moikkaamaan minua tai ovat nähneet tiedon tästä alennuksesta Indiedaysissa. Joten kaikki muutkin kuin voittaja on enemmän kuin tervetulleita hyödyntämään tuota tarjousta ja minä olisin todella iloinen jos tulette sanomaan minulle vaikka moi, tai ihan mitä tahansa 🙂

BikBokin uusimpia trendiuutisia valuu hyvää tahtia myös heidän Facebook – ja Instagram (@bikbokofficiell) sivuillensa, joten kannattaa käydä tykkäilemässä myös niitä jos haluaa pysyä ajan hermoilla.
Itse huomasin juuri Instagrammissa Kampin BikBokiin tulleen rakastamiani pitsishortseja. Jos en olisi täällä Meksikossa olisin jo siellä sovituskopissa.

Nähdään toivottavasti lauantaina 16.3 klo 11-15 Itäkeskuksen BikBokissa!