3 totuutta tämän Blockfest asun takana

 

Nahkahame

Löysin hameen Monkista muutama päivä ennen festareita ja sen verran mitä Monkin psykedeelisissä sovituskopeissa sitä pystyi testata, olin todella tyytyväinen löytööni hameesta, mikä ei noussut kävellessä korviin jo heti ensiaskeleilla.
Hame siis pysyi vyötäröllä, mutta sillä oli yllätyksekseni muita erityislahjoja. Loistava tarttumapinta.
Nojasin sitten hissinseinään, istuin tuolilla tai pidin laukkua vasten hametta, otti hame kaikkeen kiinni, kuin ahneen imukupin lailla. Lähtiessäni liikkumaan piti se sellaista ääntä kun kasa alastomia ihmisiä kääntyilisi isolla nahkasohvalla.

 

T-paita

Common sense is not that common –lukee tässä vaatekappaleessa, mutta tervettä järkeä ei ollut kyllä tämän tytön päässä kun se vei kyseisen t-paidan kassalle Guccin liikkeessä Kööpenhaminassa.
Hintavaan t-paitaan missä merkki komeilee nolosti aivan liian isolla ja sen päällä on vielä epämääräistä 5-vuotiaan kirjoitukselta näyttävää soherrusta, ei kannata tuhlata? 
Tätä yritti kuiskailla se terve järki minulle jostain erittäin pienestä aivolohkosta, mutta pirulainen voitti olalla. Mielestänihän kun tämä oli hienoin t-paita vähään aikaan. Olin etsiskellyt vastaavaa jo ties kuinka monesta liikkeestä ympäri eri maiden kaupunkeja ja vannotin käyttäväni sitä loppuelämäni. Loistavaa itsensä ylipuhuntaa Julia. Toistaiseksi olen vieläkin sitä mieltä että t-paita on upea.

 

Bootsit

Sen jälkeen kun ostin nämä köpiksestä ovat ne olleet jalassani jo kahdilla eri festareilla, arkena, juhlassa, kävelyillä ja kauppareissuilla. Yhdet leffan kuvauksetkin ne ehtivät nähdä ja ovatkin nyt sen jäljiltä täysin pohjat teipattuina. Leffakohtaus kun kuvattiin valkoisella jahdilla, ja säästääkseen tämän ökybotskin vaaleita pintoja, teipattiin mustakenkäisten henkilöiden kengänpohjat jesarilla.
Teippejä on hieman vaikea irrottaa ja ne jättävät valkoista liimaa kengänpintaan, joten raaputushommia illalla luvassa.

 

Jokatapauksessa. Erittäin onnellisena (mitä nyt muutamiin pintoihin hameen kanssa liimautuneena) tanssin läpi perjantain tässä Blockfest asussa. Itse asiassa tykkäsin siitä niin paljon, että kävin vaihtamassa jopa lauantain jatkoillekin saman kokonaisuuden uudestaan päälle vaikka se haisi ihan.. no festareilta.