3.4

Sain synttärilahjaksi mitä parhainta ruokaa ja vieläpä hulppeissa maisemissa. Tytöt olivat varanneet pöydän aika mielettömästä  George’s at the cove näköalaravintolasta, La Jollasta. Olin helpottunut, että minua ei raahattu suoraan baariin, pakotettu juomaan satoja shotteja ja hoilattu julkisesti synttärilauluja. Shotit tosin tulivat kyllä myöhemmin.

Ravintolassa oli mahtava palvelu. Uskaltaisin väittää, että paras tähän asti saamani koskaan. Ruoka todella hyvää ja viini mahtavaa. Tiedättekö sen tunteen, kun viimeinenkin suupala on niin herkullinen, olet kylläinen, mutta et ähkynä ja maksat mielelläsi laskun? Sellaista oli eilen.

 

 

Aamulla heräsimme kun respasta soitettiin, että meidän olisi pitänyt kirjautua ulos jo tunteja sitten. Minähän luulin, että tämä tapahtuisi vasta huomenna. Koin siinä juuri heränneenä, lievästi krapulaisena erittäin hienon pienen hetken, milloin kyseenalaistin kaiken.

Oliko nyt torstai? olinko luullut varanneeni viisi yötä, mutta olinkin varannut neljä? enkö osaa katsoa kalenteria? jos nyt on torstai, niin juhlimmeko vääränä päivänä syntymäpäiviäni? Vai oliko sittenkin keskiviikko?

Lopulta kävi ilmi, että se olikin vain hotellin virhe ja minulla oli vielä aivot tallella.