10 VINKKIÄ JUHLAILTAANKaupallinen yhteistyö Hartwall / Happy Joe
 

 

Sitä mukaa kun illat pimenevät ja kylmenevät, käynnistyy juhlakausi ja kalenteri täyttyy pikkujouluista illanistujaisista. Mikä sen parempaa kun saada piristystä ja naurua pimeimpään vuodenaikaan? Vaikka koti-illatkin ovat mukavia, on myös tärkeää välillä kömpiä pois viltin alta, nähdä ystäviä ja käydä rohkeasti tanssimassa – oli niitä miinusasteita mittarissa kuinka paljon tahansa.

Oma lempikohtani juhlakaudessa on etkot. Sellaiset missä kenelläkään ei ole kiire mihinkään, missä käydään parhaat keskustelut ja saadaan aikaan isoimmat naurukohtaukset.

Tässä muutama hyväksi todettu vinkki juhlailtaa varten:

 

1. Ei kiirettä. Aloita ilta ajoissa. Meillä suomalaisilla on outo tapa aloittaa juhliminen hyvin myöhään! Olen oppinut reissuissa, että on ok (ja paljon kivempaa), kokoontua kaveriporukan kanssa jo hyvissä ajoin yhteen, korkata viinipullo tai siiderit, jutella, tehdä ruokaa yhdessä ja antaa iltapäivän vaihtua iltaa rennosti hyvässä seurassa.

 

2. Syö hyvin. Mutta älä liikaa ettei tule ruokakoomaa. Muista myös juoda paljon vettä. Juo vettä myös baarissa drinkkien välissä.

 

3. Puhelimet pois. Mieluiten omaan pinoon ja nurkkaan piiloon. Parhaissa juhlissa on niin kivaa ettei edes muista somettaa.

 

4. Mukaansa tempaava soittolista! Omani koostuu vanhoista lemppareista ja uusimmista löydöistä. Pääasia, että ne saa ystäväsikin huomaamatta laulamaan mukana!  

 

5. Pelit. Rakastan seurapelejä ja juomapelejä. Parhaimmat naurut ystäväporukkamme kesken ollaan saatu hieman erilaisesta seurapelistä nimeltä Mankeli. Opin pelin Kiralta, joka puolestaan oppi pelin siskoltaan Hannalta. Linkki peliohjeisiin Strictly Stylen blogissa täällä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
Muista suosikkeja on perinteisen Aliaksen lisäksi korttipakalla pelattava vesiputous (omilla muokatuilla säännöillä maustettuna).

 

6. Aloittelujuomat. Todella kylmä Happy Joen cloudy apple, tai siitä valmistettu höyryävän kuuma siideriglögi on suosikkini tällä hetkellä. 

 

7. Jotain juhlavaa, mutta mukavaa. Vaikka itse tykkään juhlia melkoisen rennoissa vaatteissa, piristän lookkia aina jollain mikä erottaa sen arjesta. Oli se sitten räväkämpi huulipuna, kimaltelevampi koru, tuuheampi kampaus tai smokey eye. On oltava sellainen fiilis, että tänään juhlitaan, vaikka päällä olisikin vain perusfarkut.
Mukavat kengät on itselläni myös ehdoton. En halua pilata iltaani kipeisiin jalkoihin. Talvella piikkikorot jää kaappiin ja tilalle tulee ne luottobootsit, mitkä antavat vähän ekstrapituutta, mutta eivät estä sinua tanssimasta.

 

8. Pelkkää hyvää energiaa. Joskus se rennoinkin Reija saattaa heittäytyä muutaman drinkin jälkeen draamakuningattareksi. En ole koskaan ymmärtänyt sitä. Juhlailta ei ole oikea paikka draamailuun, asioiden selvittelyyn, tai riitojen aloittamiseen. Pidetään mieli positiivisena 🙂

 

9. Ennakoi. Seuraavaa päivää varten täytän aina jääkaappini valmiiksi ruualla ja raikkailla juomilla. Suosin terveellisiä kasvispainotteisia ruokia ja smoothieita. (Plus yksi hätävara mini sipsipussi, koska joskus on vain pakko saada suolaa).
Vaikka pizza tai hamppari saattaa houkuttaa, kannattaa muistaa, että iso kasa roskaruokaa on viimeinen asia mitä kroppasi oikeasti haluaa ja saat siitä itsellesi vain huonomman olon.

 

10. Älä jää sohvalle yksin makaamaan. Paras krapulalääke on raitis ulkoilma, pieni kävelylenkki, yhdessä olo, hyvä ruoka, nauru ja tekeminen.

 

 

Hauskaa viikonloppua!

 

 

// Mirror mirror on the wall, who's the happiest Joe of them all?