10 lahjaideaa miehelle

Miehille lahjojen ostaminen on aina vähän hämmentävää puuhaa. Tai ehkä vain teen siitä itselleni niin hämmentävää. Koitan nimittäin aina jollain seitsemännellä lahja-aistilla aistia mitä se toinen haluaa – vaikka oletan, että tuskin se toinen itsekään edes tietää. 

Melkein aina udellessani asiasta saan vain sen perus vastauksen ”en tiedä, jotain pientä kivaa vaan, ei sillä ole niin väliä”.

Tämän vaatimattoman ”ihan sama” lässytyksen lävitse oletin aistivani viime vuonna, että tällä kertaa poikaystäväni haluaa jotain erilaista. Tyyliin ”yhteistä aikaa”. No, ostin kannettavan kaiuttimen. Onhan se yhteistä aikaa tavallaan kerääntyä nyt erikoisen veden, hiekan ja iskunkestävän kaiuttimen ääreen tunnelmoimaan musiikkia käsikädessä.
Ja vaikka herkkää kokoontumista ei vielä tänäkään päivänä tapahtunut, oli lahja silti jymymenestys! Se on ollut käytössä lähes joka päivä. Reissannut pitkin maita ja mantereita. Jopa kotonakin on kuulkaas aina mukana. Saunassa, keittiössä, parvekkeella! Tavallaanhan annoin Laurille lahjaksi mahdollisuuden viedä musiikin kaikkialle!

Tänä vuonna aistin, että poikaystäväni kaipaa jotain tavallista. Kuten sähköhammasharjaa, tai parranajokonetta. Sielutonta, varsinkin edellisen jumalallisen lahjan jälkeen, mutta ehkä homma kääntyy taas vähän päälaelleen ja keksin jotain mullistavaa! Itse tehty laulava hammasharja? Läheisyyttä kaipaava parranajokone?

 

Koska ideoita riittää ja ne ovat loistavia ajattelin, että voisin tehdä teille taas ”joululahjavinkkejä miehille” –postauksen. Samanlaisen yrityksen kuin viime vuonnakin.

 

 

Tässä siis jotain (valitettavasti melko normaaleja) lahjaideoita, mitä äkkiseltään osasin keksiä:

YLI 120€

Jos mies juo kahvia? – Nespresso tms kahvinkeitin ehkä.
Käy salilla? (tai kantaa muuta roinaa mukanaan) – Tyylikäs treenikassi on kätevä.
Omistaa jalat? – Niitä voisi lämmittää lumessa Timberlandit. Ne ei koskaan tunnu poistuvan muodista.
Vauhdikas harrastus? – Menoa voi tallentaa GoPro kameralle (tai kuvailla muuten vaan kaikkea).
Matkustaa? – Passinkotelossa säilyy passi, kortit ja kaikki muu (niin, että varkaan kohdatessa voi menettää sitten kaiken kerralla).
Tykkää lenkkareista? – Ja omistaa maailman cooleimman tyttöystävän joka suunnittelee tilaustyönä uniikit lenkkarit Nike Id:ssä.

ALLE 120€

Jos mies käyttää paitoja? – Melkein kaikille nyt pitäisi kelvata joku hyvä farkkupaita. Dieseliltä, Tommy Hilfigeriltä, Levikseltä, Ralph Laurenilta ym ehkä.
Arvostaa mukavuutta? – Uudet pehmeät collegehousut ei voi jäädä käyttämättä.
Pipoja? – Kuulin huhua, että Supremen pipot on kovaa huutoa.
Tykkää edelleen lenkkareista? – Ja omistaa sen cooleimman tyttöystävän joka tietää, että myös Adidaksen ZX FLuxit voi nykyään pimpata. Nimittäin valitsemallaan kuvalla ja oletan että melko kätevästi miZX Flux apin kautta.
Mitäköhän mies tuumaisi jos joulupaketista paljastuisi lenkkarit oman tyttöystävän naamalla koristeltuina. Haha!
Harrastaa jotain? – Laskettelusta en tiedä mitään, mutta eikö kaikki harrastukseen liittyvä oheiskrääsä ole aina melko tervetullutta.
Urheilee? – Hyviä treenipaitoja ei voi olla liikaa (miehet hikoileekin ihan liikaa).

 

               Ihanaa viikonloppua! Allekirjoittanut ei ole muuten itse ostanut vielä yhtä ainuttakaa joululahjaa.