Päikkäreistä ja vähän aamiaisesta

Good afternoon!

 

(Hox! Teksti kirjoitettu torstaina!)

 

 

Tiiättekö, musta on tullut täällä nyt aikamoinen leivän puputtaja. Mun perus aamiaissetti koostuu nykyisin kahdesta paahtiksesta jonka päälle laitan juustoa ja paistetun kananmunan, korianteria, pikkutomaatteja ja jalapenoja. Kylkeen pari kuppia kahvia kauramaidolla ja iso lasi vettä.
Nytkin kello on 12.37 ja vasta lopettelin tätä aivan ihastuttavaa brekuhetkeäni.
Tänään mulla on treenit vasta klo 15 joten sain nukkua pitkään ja hartaasti.

Valittelin eilen instastooreissa päikkäreistä, väsytti sikana mutten oikeen ollut varma kuinka kauan sitä uskaltaa nukkua ilman että päikkäridarra tulee. Kysyinkin teiltä miten kannattaa päikkäröidä, siihenkin on olemassa tietyt säännöt. Sain läjäpäin hyviä vastauksia ja tässä tulee nyt teillekin pikku kooste päikkäridatasta jota teiltä sain. Yksikään vastaaja ei kertonut olevansa lääkäri tai muukaan Jeesuksen kaltainen, joten nää vinkit menee sit ihan omalla vastuulla käyttöön!
(En luonnollisestikaan jakaisia täällä yhtikäs mitään varmistamatonta tietoa mitä lääketieteeseen tulee, mutta tää nyt on aika kevyttä settiä)

 

Voi puhua vain omasta puolestani, mutta kyllä toi 15-20min riitti aika kivasti. Kuulostaa vähältä, kyllä, mutta se jeesas yllättävän mukavasti.

Mulla on semi tarkka sisäinen kello, herään siis tosi usein ihan noitana just paria minuuttia ennen kun herätyskello soi ja sama kävi tän päikkärihomman kanssa. Mä ihan tunnen kuinka mun sydän alkaa hakata kovempaa ja ikäänkuin ”herään” siihen nousseeseen pulssiin. Ton parinkymmenen minsan aikana ei oikeen uppoudu kunnolla unten maailmaan, mutta saa silleen kivasti levättyä. Mä en oo tainnut koskaan kokea sellasia kunnon voimaannuttavia 2h päikkäreitä, vaan oon aina niiden jälkeen herännyt tosi kiukkuisena. Ehkä pitää nyt joululomalla tehdä lisää päikkäritutkimusta ja raportoida siitä lisää tänne. Nukkuminen on parasta, saispa siitä palkkaa.

Millaisia ihmisiä ruudun toisella puolella on? Ootteko enemmän päikkäreiden puolella vai vastaan?