Vastuullinen aikuinen, teinin mieltymykset

Heippa ja terkut inhokkikentältäni, Gatwickistä! Täällä on aina jotenkin sairas häse päällä ja vähän sellanen Tokmannin hullut päivät -fiilis. Rauha ja seesteisyys, voi voi sitä taitaa saada vaan Helsinki-Vantaalla. Lento on melkein tunnin myöhässä joten ehdin hyvin kirjoittamaan teille vähän fiiliksiä. Niitähän mulla aina on 😀

Nyt on vihdoinkin taputeltu tän vuoden puolelta kouluhommat ja Norwegianin tamponikoneen nokka on (toivottavasti pian) kohti kotimaata Pohjoista.

Olin (kerrankin) vastuullinen aikuinen, ja lähdin eilen illalla jo kympin jälkeen bileistä kotiin. Tiskasin mun tiskit, pesin meikit ja hampaat, laitoin sheet maskin ja tapitin hetken Netflixiä. Parasta! Mun pitää alkaa tekemään näitä ehdottomasti useammon. Painoin pään vasta vaihdettuun tyynyliinaan onnellisena mutta väsyneenä.

Vikojen koulutehtävien (eli näyttöjen/esitysten/showcase’ien) jälkeen olin Olgan synttärietkoilla pyörähtämässä ja siitä vielä pikaisesti meidän ”kylän” vakkaripubissa moikkaamassa luokkakavereita.

Oli jotenkin haikea mutta iloinen tunnelma.Tää syksy ollut kaikkien mielestä aika rankka ja erityisesti enkkua kakkoskielenä puhuvien kanssa jaettiin fiiliksiä kielen kehittymisestä ja alkukankeuksista.

Kaikilla oli kuitenkin tosi odottavaisen innokas tunnelma, suurin osa meistä lähtee lähipäivinä kotiin mut muutamat jää  viettämään lomiaan Lontooseen.

Moni frendeistä ei vietä joulua ollenkaan, ja kun kuuntelin niiden suunnitelmia tulin ehkä ihan vähän kateelliseksi. Sitä paljon kaivattua me-timea (mitä ei taida olla mulla oikeen tiedossa hetkeen😅) aikoo moni pitää ja kiertää kaikki nähtävyydet, teatterit ja stand-up keikat mitä ei oo koulun ohella kerennyt suorittamaan. Aika kiva! Vaikka joo, oonhan mä ihan pirun kivassa tilanteessa nyt.Joulu koti-Suomessa perheenjäsenten kanssa, sit Argentiinaan viettämään uutta vuotta ja reissaamaan siskojen kanssa.

Me ei olla oltu koskaan vaan me kolme reissussa, joten tästä tulee varmasti ikimuistoinen reissu. Jännä nähä miten kaikki sujuu, toivottavasti ei olla heti toistemme kurkuissa kiinni.

Ostin itselleni etukäteisjoululahjaksi lentokentältä alelaarista kunnon teinituoksun. Mulla on ollut Juicy Couturen Viva la juicy -tuoksu joskus jeesuksen vuonna ja testeriä nuuhkaistuani pääsin niin elävästi takaisin lukioaikaiseen minääni. Se Johanna asui vielä äitinsä katon alla, mutta niinhän mäkin nykyään virallisesti asun. Mulla on ollut D&G:n L’Imperatrice jo vuosia, mutta kaipasin nyt vähän jotain uutta. Ja tottakai edullinen hinta houkutteli! 

Ympyrä sulkeutuu ja oon taas maistraatin tietojen mukaan korsolainen. Tulevaisuuden kämppis on siis äitini. Näin se elämä heittelee! Tuolla ihanalla karkkituoksulla pääsen iisisti larppaamaan sitä huoletonta lukiominää. Aika lailla sama lapsenmielinen mimmi siinä huoneessa asustaa, tietty kuljetut kilsat vähän tasoittanut kulmia ja ajatusmaailma on toivottavasti vähän laajentunut. Kaikki ei oo niin mustavalkoista enää, mutta onneksi moni asia on pysynyt samana. Parhaimmat ystävät on samoja edelleen, tykkään edelleen nudeista huulista ja maman kananuudeleista. Itseruskettavaa menee edelleen, ehkä hillitymmin kuitenkin.

Ah, onpa ihanaa mennä kotiin.

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on?