Miten teen mun kulmat?

Moikka!

 

Mun inboxiin tupsahtelee tasaisin väliajoin viestejä jotka liittyy kulmakarvoihin. Mitä tuotteita käytän, miten muotoilen ne, oonko käynyt microbladingissa jne. Tässä tulee siis pikkuinen infopaketti siitä miten mä hoitelen noi silmieni yläpuolella kasvavat karvat, joiden päätehtävähän on oikeesti suojella silmiä hieltä. Ripset taitaa duunata samaa.

Mitä kulmatuotteita käytän?

Meikkaan vähän tuotteita vaihdellen, joinain päivinä kun on kiire saatan vaan harjata kulmat kulmaharjalla (käytän ecotoolsin brow duo:n kulmaharjaa) 
tai vetää päälle Benefitin Gimme Brow’ta. Mulla on tästä tuotteesta sävy (05 ja 06!)Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade 
Tätä (yhtä ja samaa kappaletta) oon käyttänyt jo pari vuotta, vai oisinko jopa kolme? Täähän ei lopu millään. Ihan huippuhyvä tuote ja tällä saa niin kevyttä tai voimakasta jälkeä kuin vaan haluaa. Tän levitykseen käytän yllämainittua kulmasivellintä. Mulla on tästä sävy Dark Brown.

 

Kolmas lähes päivittäisessä käytössä oleva tuote on vanha kunnon Kikon Eyebrow marker. Oon lobannut tätä todella edullista kulmatussia yhdelle jos toisellekin kaverille sekä kummitädilleni, kaikki on aina rakastuneet tähän. Alle vitosen tussi ja tosi kivaa ja kevyttä (halutessaan) jälkeä tulee! Saa tällä myös ihan kunnon palkit piirrettyä tarvittaessa. Tykkään käyttää tätä ”kiireaamuina” tai sillon kun meikkaan metrossa. Tän kanssa ei tarvitse samalla tavalla keskittyä kuin sivellintä vaativien pomadien ja tai muiden kulmavärien kanssa. Tästä mulla on ollut sävyt 03 ja 04. Eli tumman ruskea sekä musta. Musta on nyt ehkä vähän liian raju, mutta kun olin tummempi niin silloin käytin sitä kaikkein tumminta. 

Miten huollan kulmiani?

 

Oon käynyt kaksi kertaa microblading-käsittelyssä. Suvi Tiilikainen teki mulle kulmat pari vuotta sitten, itseasiassa aika tarkalleen Flow’n aikoihin.
Ekan laiton jälkeen kävin yhden kerran kulmien vahvistuksessa ja ei se niin paljoa sattunut mitä puhutaan. Kyllä se tuntuu aika ikävältä, mutta kyllä sen kestää aika helposti. Loppua kohden tietty vähän alkaa turtumaan, ja kyllä mulla ainakin käytettiin sellaista puuduttavaa ainetta niitä tehdessä.
Mun omat microbladingit on haalistuneet jo aika lailla pois, ja tuntuu että sitä väriä ei oikeestaan enää oo mun kulmien alla olevassa ihossa kuin aavistus.
Oon siinä mielessä onnekas, että sain hoidot yhteistyönä. Koen että kulmia kotona värjäämällä kerran pari viikossa saa ihan hyvän lopputuloksen myös.

Mun meikkariystävä on ostanut mulle tukusta kotivärjäyskamppeet ja ne on mulla täällä briteissä myös mukana.
En muista minkä merkkisiä tuotteet ovat, mutta ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja eikä niitä siis saa esim. Sokokselta tai muista kaupoista.
Huollan mun kulmisniitä siis kestovärillä pari kertaa kuussa, annan värin vaikuttaa noin 10 min ja pyyhin kostealla vanulla pois.
Kestovärjäys pysyy mulla kulmissa aika huonosti, eli melkein sais 10 päivän välein värjäillä jos haluaisi sen oikeesti olevan koko ajan täysin mintissä.
Näissä postauksen kuvissa mun kulmat on värjätty vuorokautta ennen, eli ne on näissä kuvissa vielä tosi tosi tummat. Ne kuitenkin kuluu tosi nopeesti, joten pieni överiys ei mua haittaa 🙂


Oon aika laiska nyppimään mun kulmia, täällä ei taida olla yhtäkään huonetta jossa valo ois oikeesti tosi kirkas että niitä hajakarvoja ees näkyisi. Päivänvalossa meikatessa tottakai aina välillä pistää silmään, mutta aika harvoin mulla tulee niitä nypittyä.
Mun kulmat on myös siinä mielessä helpot, koska ne ei rehota helposti. Eli vaikka menis parikin viikkoa nyppimättä, ei tulos oo mikään katastrofaalinen mun silmään.

Millaisia kulmatuotteita te käytätte? Laita kommentteihin mistä oon löytänyt sun lempparin kulmatuotteen, tykkään kokeilla aina uusia juttuja ja mielellään otan teiltä vinkkejä 🙂

Kivaa perjantaita ja ihanaa itsenäisyyspäivää!

 

<3 J