Guilty pleasures Finnish edition

 

Buongiorno tutti!

Oon kunnon hiilarihiiri ja ne jutut mitä kaipaan eniten Suomesta (läheisten jälkeen) on tietyt ruuat. Tässä muutamat kuvat elintarvikkeista mitä voisin roudata Suomesta britteihin matkalaukullisia.

Ruisleipä ja kauraleipä

Erityisesti kaikki ohuen ohut -meiningit. Voi luoja että kaipaan niitä. Täällä kaikki leipä tuntuu olevan aika samanlaista, enkä oo jaksanut lähteä Merimieskirkolle asti hakemaan ruisleipää. Ihan niin kova ikävä sitä ei kuitenkaan oo ollut, ja vaikka täällä leipä onkin sellasta pullamössöä, niin oon mä sitä silti välillä syönyt 😀 Hiilarinisti on muuten upea kuvaus jonka kuulin Radio Rockin Pauliinan suusta kerran, tämä termi kuvaa muaki aika todella hyvin.

Maissi -ja linssikakut. Tykkään leivästä ja hiilareista ihan älyttömästi, jos aikaisemmasta kappaleesta ei käynyt vielä ilmi…  Mutta, rehellisyyden nimissä kyllä mä arkena pyrin syömään aika kevyesti ja sillon maissikakut toimii iltapalana kivasti juuston ja kurkun kanssa.

Maman kananuudelit.
Nää on ollut yläasteelta asti mun ihan lemppareita. Ehkä vähän ällöä, mutta ihan sama mulle. Mä rakastan näitä nuudeleita. Oon himoinnut näitä niin monia kertoja. Nyt ostin näitä kolme pakettia mukaan. Tuun kuitenkin alle kuukauden päästä takaisin Suomeen viettämään joululomaa, joten ehkä ne riittää?
Kunnolla kaikki mausteet veteen ja ehkä vielä joku oma lisäys chilipulveria ja ääntä kohti. Paras einesherkku minkä tiedän <3

Dipit 
Mun lempparit tällä hetkellä on sweet chili ja ranch. Voisin ostaa näitä enemmänkin, mutta mua alko kuumottamaan että löytyykö Morrisonsista kermaviiliä tai vastaavaa?

Ruissipsit 
Ah, herranjumala mä rakastan näitä. Ne kolmion muotoiset ruisnachot on kans ihan törkeen hyviä. Nam nam!

Rahkis-patukka

Näitä en valitettavasti oikeen uskalla kuljettaa käsimatkatavaroissa, nää ihanat toffeepatukat kuitenkin maitotuotteena vaatis sen viileyden. Joten tyydyin vaan vetämään rahkisöverit täällä Suomessa ennen kotiinpaluuta.

Lumipantterit & Värilliset turkinpippurit

Näitä lähti viimereissulla mukaan ja itseasiassa turkkareita mulla on edelleen kaapissa. Harmi vaan että jäljellä olevat on niitä pahoja ruskeita. Tykkääkö joku muka niistä oikeesti?
Joululomalla aion vetää niin kovat suklaaöverit että ei tarvii roudata Fasun sinistä tänne yhtäkään riviä.

Fiilaatteko te yhtään mun mieltymyksiä? Jos siellä on muita ulkomaille muuttaneita, mitä te kaipaatte kaikkein eniten?

 

<3 J