Joululahjavinkit: taikakaluja pukinkonttiin (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta: Kicks

Helou ystävät!
Joulua ja joulun odotusta ei saa ottaa kevyesti. Muistan ikuisesti, kuinka sain huutia meidän äidiltä kun lapsena napsin salaa etukäteen suklaakalenterin luukkuja. Oon parantanut tapani, ja lupaan tästedes avata vain yhden luukun kerrallaan. Sain Kicksiltä ihan mielettömän aikuisten naisten joulukalenterin ja mun sormet syyhyää vaikka marraskuun lopussa ollaankin. Oon ihan valmis rikkomaan kaikki lupaukseni ja raottamaan ykkösluukkua vaikka joulukuuhun on vielä aikaa. Lupasin kuitenkin pysyä lujana, ja eka luukku avautuu VASTA joulukuun alkaessa.

Joulu lähestyy ja mikäs sen mukavampaa kuin suunnitella tulevia pyhiä ja erityisesti lahjoja. Ajattelinkin, että teitä ehkä kiinnostaisi parit joululahjavinkit?
Meillä on perheen kanssa ollut jo pitkään tapana antaa vaan sellaisia lahjoja (tai esittää sellaisia toiveita) mitä oikeesti tarvitaan. Lapsena tottakai se oli eri, oli ne tietyt hittilahjat -ja lelut mitä kaikki toivoi, mutta näin aikuisena ei luonnollisestikaan ykkösjuttuna ole lahjat vaan yhdessäolo. Valehtelisin jos väittäisin ettei lahjat olisi silti kivoja, päin vastoin! Nehän on aivan ihania saada, varsinkin kun niitä on oikeesti ajateltu. Mä ja perheeni naiset, me kaikki rak

astetaan kosmetiikkaa. Sen takia olinkin aivan fiiliksissä tästä mun ja Kicksin yhteistyöstä, joka jatkuu joulukuuhun asti. Kicksillä on mitä suloisempia lahjapaketteja, joista esittelenkin nyt mun lempparit.


Upean joulukalenterin lisäksi pukinkonttiin kannattaa harkita myös esimerkiksi kasvonaamiopakettia (sisällä 4 kpl hyaluroninaamioita) tai vaikkapa AHA Concentrate kit -pakettia. Mun suosikkivälineeni kauneudenhoidossa Gua Sha -kiven lisäksi on tämä ihana Jade roller. Kuinka eksklusiivisen tunteen saakaan omiin aamurutiineihin rullailemalla kasvoja tällä ihanalla rollerilla? Alle joko kosteusvoide tai vaikkapa lahjapaketin seerumi. Toimii paremmin herättäjänä kuin espresso. Mulla itsellä on aina aamuisin kasvot aika kohmeessa ja tuntuu että turvotusta saa kivasti laskettua pienellä hieronnalla. Siihen tämä rolleri on tosi kiva apu.

joululahjavinkit

 

Vaikka ihon hyvinvoinnissa on tärkeintä kokonaisvaltainen hyvinvointi, on taikakaluista ja hierontavälineistä iso apu. Hyvät unet, terveellinen ruokavalio ja liikuta, nuo kolme on tietty kaikkein tärkeimmät. Siihen kuitenkin kun lisää hyvät tuotteet ja akupisteitä hierovat rollerit ja gua sha:t, niin hyvä tulee. Oon kuvannut mun instastooreihinkin muutamia pätkiä mun aamurutiineista ja kertonut aiemmissa postauksissa Gua sha -koukustani. Moni on kysellyt rollerin perään ja tässä tuleekin oiva vinkki nyt pukinkonttiin. Anna tulevana jouluna ystävälle, sisarukselle tai vaikka äidillesi juuri sellainen lahja mistä koet hänelle olevan hyötyä, kehoitankin siis teitä tsekkaamaan mun joululahjavinkit täältä ja klikkaamaan joululahjalistalle osuvia settejä.

Viime jouluna vinkkasin ystäväni poikkista suuntaamaan sivellinkaupoille. Olin nähnyt Emmin käyttävän niin rupista sivellintä jo hyvän tovin, ja ajattelin että mikäs sen kätevämpää kuin pyytää poikaystävää hommaamaan joulun alla uuden. Tänä vuonna Kicksillä on myös aika kiva sivellinsetti joulupaketissa. Siinä on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan! Poskipuna-, puuteri- sekä korostussivellin. Kaikki yhdessä paketissa, plus vielä keskellä komeileva meikkisieni. Käytännöllinen lahja ja kiva paketti. Ei tarvitse kaikkia ostaa erikseen ja stressata paketointia. Se on ainakin mulla ehkä näissä joululahjahommissa kaikkein haasteellisin osuus. En ole mikään maailman kätevin käsistäni, jos jollekin tuli tämä yllätyksenä.

Tässä vielä mun joululahjavinkit koottuna yhteen paikkaan <3

Saan arpoa blogini lukijoiden kesken kolme tuotepalkintoa, jotka sisältävät juurikin nämä mun suosittelemat lahjapaketit (pl. joulukalenteri). Kommentoi alle, kenelle juuri sä haluaisit antaa kosmetiikkaa joululahjaksi, ja jos hyvä tuuri käy niin postiluukkuusi kilahtaa nämä paketit helpottamaan joulustressiä!

Arvonnan voittajille ilmoitetaan sähköpostiin, joten tarkkailehan sitä 😉 Osallistumisaikaa on 6.12. asti.

Ihanaa viikonloppua ja muistakaa olla kilttejä, tontut kurkkii jo!;)

 

 

Ps. Vielä pikku muistutus Kicksin tarjouksista!
Black Friday -viikon alennuksena saatte

TIISTAINA 26.11
-30% kaikista KICKS Beauty -silmämeikkituotteista (ei lahjapakkaukset)

LAUANTAINA 30.11.
-25% Kaikista KICKS Beauty -meikeistä.

 

<3 J