Sydän sulaa

Oikeesti, vitsit mulla on parhaat seuraajat. Mun eilinen päivä oli tosi hurja niin henkisesti kuin fyysisestikin, pitkän koulupäivän jälkeen tajuan että mun puhelin on varastettu. Pääsin onneksi kakkospuhelimella (luojan KIITOS) lukemaan viestejä ja kommentteja mitä sain tohon eropostauksen julkistamiseen, jotenkin mä olin ihan paineissa koko päivän.
Pelkäsin vähän liikaa ihmisten reaktioita, vaikka kysyinkin monesti itseltäni että MIKSI.

Kavereilta tullut tsemppi on ollut jotain ihan sanoinkuvailematonta, mut se että eilisen postauksen tiimoilta sain toinen toistaan koskettavampia viestejä teiltä seuraajilta! Wau.
Kiitos niistä kaikille, ootte ihan mielettömiä. Juttelin pari päivää sitten fellow somettaja Hermannin kanssa näistä asioista ja ihailen kuinka rohkeasti hän juttelee seuraajilleen näistä elämän nurjemman puolen asioista.
Sain hirmuisesti voimaa Hermannista ja kuten hänkin sanoi, se myötäelämisen ja vertaistuen voima oli aika mieletön. Sain eilen ja tänään monia monia viestejä tyypeiltä jotka käy läpi niitä täysin samoja keloja kuin mä. vaikka kauheeta se onkin, niin tuntui tavallaan hyvältä kuulla että muutkin on näistä jutuista selvinnyt.

Eli kiitos kaikille teille myötäeläjille, ootte mielettömiä.

 

<3 J