Pastaakos tässä

Moikka <3

 

Kirjoitin eilen piposta ja mainitsin olleeni jonkin aikaa kovin alakuloinen, sain samantien muutamia viestejä ja kommentteja (joita en julkaissut) liittyen mielentilaani, johtuuko tämä parisuhteesta ja mahdollisesta erosta? Onko Jodelin juorut totta?

Vaikka vältän koko paikkaa nykyään kuin ruttoa (kaveri kertoi viikonloppuna että siellä jupistu aiheesta) joudun nyt kuitenkin vahvistamaan tämän todeksi, ikävä kyllä.
Eihän mun tavallaan tarvitsisi mitään kenellekään kertoa, kyllähän se jossain vaiheessa tulisi ilmi kuitenkin.

En luonnollisestikaan halua jakaa syitä täällä sen enempää, mutta tiedättepähän tekin nyt miksi mun sisältö täällä ja instan puolella on ollut aika kuivakkaa. Silmäkulmat kun on olleet kaikkea muuta kuin kuivat, ei oo tehnyt mieli postailla oikeen mitään.
Mutta, kyllä tää tästä. Ehkä.

<3 J