Feeling blue

Moikka <3

 

Piposta tuli paljon kyselyjä lauantaina. Pähkäilin pitkään Samujin
liikkeessä otanko harmaan vai sinisen pipon. Harmaa olisi turvallinen ja kaiken kanssa toimiva, vaaleansininen taas kivan vekkulimainen mutta ei liian räikeä. Myyjä kuitenkin sai mut ylipuhuttua siniseen myssyyn. Ei hän oikeastaan ylipuhunut vaan nopeasti mainitsi että hänestä pipo korostaa mun lähes samanvärisiä silmiä. Nooo siiinä tapauksessa! 😉 Beanie oli aika arvokas (70€) mutta tuenpahan suomalaista yritystä.  Samujilla on muutenkin aivan ihania vaatteita, mun ystävä stailas mut ja Saran Cosmon kansikuvauksiin sillon Samujin vaatteilla ja ne oli aivan ihastuttavia. Jos teille ei oo Samujin tarina tuttu, niin tutustukaa ihmeessä. (Hesarissa oli vast’ikään pitkä juttu!)

Yllättävän paljon tää kyseinen pipo mua piristi. Oon viime aikoina ollut tosi surullinen ja väsynyt, siitä lisää joskus myöhemmin.
En tykkää yleensä pahoitteluista jotka liittyy someaktiivisuuteen, mutta nyt on ollut oikeesti aika hiljaista mikä on harmittanut mua itseänikin. Tekis mieli somettaa ja höpöttää täällä ja instassa vaikka mitä, mut ei oikeen oo ollut voimia sellaiseen.
Toivottavasti ymmärrätte.

Kivaa tiistaita!