Lämmittävä naamio ja muita ihonhoidon uutuuksia

*Kaupallinen yhteistyö Kicks*

 

Hello <3

Tätä postausta kirjoittaessa alkaa tulla kova ikävä St. Georgen spa-osastoa.  Nyt kun katon ulos ikkunasta tätä postausta kirjoittaessa, ulkona näkyy vaan isot harmaat pilvet ja sadepisarat ikkunassa. Voi lämpö (ja kuivat tiet) kuinka nopeasti teitä alkaakaan kaipaamaan.

Noh, tää on Englanti! Täällä välillä sataa. Siihen pitää nyt vaan asennoitua, joku magee ja tyylikäs sadetakki on vielä ostoslistalla.
Vaikka en sateesta niin kovin tykkää, ihon kosteutuksesta kuitenkin sitäkin enemmän. Oon monessa mediassa toitottanut sitä kuinka rakastan kaikenlaista läträämistä. On kyse hiusöljyistä tai kynsinauhavoiteesta, seerumista tai silmänympärysvoiteesta – multa löytyy ne kaikki 😀
Oman ajan ottaminen kasvojen pesun yhteydessä on ihana jokailtainen rutiinini.
Sain Kicksiltä testiin yhden jos toisenkin ihonhoitotuotteen mitä oon koeajanut jo ennen tänne Lontooseen muuttoa.

 

 

Tässä postauksessa esittelen muutaman suosikeistani.
Ykköseksi kaikista purnukoista nousee  Warming Clay Mask -tämä todellakin lämpenee iholla ja samalla puhdistaa sitä.
Savinaamio sisältää luonnollista savea ja paljon mineraaleja sisältävää piilevää, joka puhdistaa ihoa ja imee itseensä talia. Tää on pitkään jatkuneiden juhlien jälkeisenä aamuna ihan taivaasta tupsahtanut enkelituote, sen lämpö tuntuu pyyhkivän väsymyksen merkit ja rentouttaa aivan ihanasti.

Toisena suosikkina tulee Re-texturizing Niacinamide Treatment -naamio. Naamion voi laittaa yövoiteen tilalle, antaa vaikuttaa 8 tuntia ja aamulla pesee pois. Easy!
Tän tuotteen nimi on aikamoinen sanahirviö, mutta sen vaikutukset ei onneksi ole hirviömäisiä.
Naamiosta löytyy niasiiniamidia (eli nikotiinia, joka on nyt kovassa huudossa ihonhoito-geimeissä, uskoskaa tai älkää!) sekä vitamiineja jotka lupaavat kirkastaa kasvojen ihoa ja tasoittaa sävyeroja.

 

 

 

2% Retinol Complex Concentrate
Retinolivoide on öljymäinen ja imeytyy iholle helposti, se on tosi notkeaa eikä tunnu ollenkaan raskaalta kasvoilla. Retinoli lupaa antaa iholle nuorekkuutta ja hehkua. Tää purkki sisältää myös 35 % skvalaania, joka lukitsee kosteuden iholle ja säilyttää ihon pehmeyden. Ne joille skvalaani ei oo tuttu (ei hätää, ei ollut mullekaan ennen tätä!) niin tässä nopee ekskursio: Skvalaani on aika trendikäs raaka-aine ollut nyt viimeaikoina, usein se valmistetaan oliiviöljystä eikä tuki ihohuokosia, se sopii niin myös herkällekin iholle koska ei useinkaan aiheuta mitään ikäviä reaktoita.

20% Vitamine C Concentrate -vitamiinitiiviste taas on täysin voidemainen tuote, oon laittanut sitä nyt useana iltana yövoiteen sijasta kasvoille. Tää oli mulla mukana meidän Turkin purjehdusreissulakin, sen pieni koko on aika kätevä. Oon tykännyt ihan tosi paljon käyttää tota mun Gua Sha -kiveä samalla kun iltaisin kosteutan kasvojen ihoa, reissussa se oli kuitenkin ehkä hieman turha. Siellä tunsin olevani niin rentoutunut että kasvojen hieronta olisi ehkä ollut vähän tarpeetonta. Mutta kotona (ja nyt täällä uudessa kodissa) se kulkee koko aika mun mukana.

Mitä se C-vitamiini sitten tekee? C-vitamiini parantaa ihon pigmenttiä ja suojaa ihoa stressin aiheuttamilta ikäviltä vaikutuksilta. Mulla ainakin stressiä vie pikkasen aina pois kun saa illalla ennen nukkumaanmenoa kunnolla rauhoituttua, puhdistaa naama kaikessa rauhassa ja ehkä kuunnella samalla jotain kivaa musaa tai podcastia.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä:

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment.
Hyaluronihappoa sisältävä löllerönaamio palauttaa ihon kosteustasapainoa kaikkiin ihokerroksiin ja tekee ihosta täyteläisemmän. Löllerönaamio siksi, että sen rakenne on tosi hauska. Geelimäinen koostumus ehkä kuitenkin kuvaa sitä paremmin. Jos purkin nostaa päälaelleen (kokeiltu on!) tuote ei tipu lattialle, eli kun pienen palan tästä hyytelöstä nassulleen kaivaa, on hyvä lämmittää sitä sormilla hetki että se ikäänkuin notkistuu. Tääkin tuote toimii kasvoilla parhaiten yöaikaan, tarkoitus on pitää tätä naamiota sen 8 tuntia kasvoilla ja pestä sitten pois.

Tämä tuote voitti myös KICKS Beauty Awards 2019 -palkinnon kategoriassa Paras kasvonaamio 😉

 

 

Mikä näistä kuulosti teistä kaikkein mielenkiintoisimmalta?
Mun oma lemppari on ehdottomasti toi ekana mainittu Warming Clay Mask <3

Kicksillä on par’aikaa menossa kampanja jossa Kicks Beauty -meikit ja meikkituotteet on -25% alennuksessa, joten suosittelen erittäin lämpimästi tsekkaamaan heidän sivut.
Tästä löydät viel listan kaikista tuotteista joita on mun suosittelulistalla.
Jos edellinen postaus ihonhoidon välineistä ja värkeistä jäi lukematta, käy kurkkaamassa se tästä.
Siellä mm. edelleen kovassa käytössä oleva Gua Sha -kivi esittelyssä.

Toivottavasti innostutte kokeilemaan jotain näistä, pistäkäähän kommenttia tänne mitä ootte tykkäilleet jos näitä lähdette testailemaan 🙂

Kivaa viikonloppua!

 

<3Johanna