Paljettimekko x 3

Huomenta!

Mä ostin tänä keväänä itselleni todella mageen paljettimekon heräteostoksena. Mulla ei ollut aikomustakaan sellaista ostaa, mutta kun tämä kimaltava asia tuli viime huhtikuussa vastaan oli se kiikutettava Zaran kassoille välittömästi. Ei tietenkään heti, mutta aika pikaisesti se päätös ostamisesta vahvistui.
Näin jo mielessäni kuinka siitä tulee mun vappumekko meidän Ateenan reissulla, sekä bailuasu ystävän polttareihin. Se sopii niin mun mielestä tosi kivasti myös tulevaan pikkujoulukauteen kun vähän erilailla stailaa. Näistä eri käyttötarkoituksista inspiroituneena postaan teille kolme stailia miten pukeutua paljettimekkoon, oon täysin sitä mieltä että tätä voisi käyttää oikein hyvin myös talven ja syksyn tsembaloissa.

 

 

OUTFIT 1

 

 

Tämän asun te olettekin täällä nähneet, hyvin simppeli mutta mun mielestä kivasti toimiva look.
Mekko, kengät ja kiharretut hiukset. Tää setti vaatii tietysti sopivan sään, lokakuu lokaationa ei välttämättä järkevin.
Mutta tällä tyylillä rokkasin juurikin niissä frendin polttareissa toukokuussa ja ilman sukkiksia! Tosin, ei me kovin paljoa ulkona oltu, mitä nyt ravintolasta käveltiin 5min baariin. Toimi!

 

 

OUTFIT 2

 

Tässä oli jotain mistä tykkäsin hirveesti. Yleensä niskaponnari on sellainen mikä jotenkin skarppaa kivasti. No anyway, vähän rokimpi nahkarotsi toimii kivasti myös paljettiunelman kanssa.
Jos kuvia ottaessa mulla ois ollut mahis, oisin vaihtanut kengiksi vielä Dr.Martensit tai jotkut muut matalat kengät. Toimis tää asu nyt syksylläkin näin, kuhan ois mustat paksut sukkikset.

 

 

OUTFIT 3

 

 

Tästä vikasta asusta tykkään tosi paljon. Nään itseni helposti tässä lookissa jossain kivassa cocktail-tilaisuudessa tervehtimässä ihmisiä ja maistelemassa joitain pieniä tarjoilijan tuomia ruokia.
Oikeestihan mä meen helposti kipsiin tollasissa tilanteissa, enkä uskallakaan niin paljoa jutella kellekään. No, baby steps.
Eikä sillä että tollasia hienostelujuttuja mitenkään turhan usein ois, mutta välillä on.
Tässä työssä tekee niin laaja-alaisesti kaikkea, niin välillä tarvitsee vähän edustaa ja hiippailla muuallakin kuin seiniä pitkin.
Housut yhdistettynä paljettimekkoon tekee tästä asusta myös aika hillityn, tiiättekö kun ei näy ihoa niin paljoa.

Siinäpä nuo! Mitäs tykkäsitte?

Jotenkin hassu katsella näitä keväällä otettuja kuvia.
Tällä hetkellä paljettimekon pukeminen tuntuis niin karseelta, mutta vaan siksi että oon nyt niin huonovointinen. Saisimpa tän flunssan äkkiä pois ja freesimmän olemuksen. Yritin eilen saada heleämmän meiningin naamalle c-vitamiinia sisältävän sheet maskin avulla. Ei auttanut. Oon kunnon harakka mitä tulee kiiltäviin mekkoihin ja asusteisiin, mutta mulla on välillä niitäkin kausia kun ei vaan jaksa miettiä yhtään mitään mitä pukee päälle. Sit ne samat mustat farkut on joka päivä päällä. Toivottavasti siellä Lontoossa saisin pikkasen inspiraatiota tähän syksypukeutumiseen.

Luovuus kuitenkin kukkii vaikka olo onkin väsynyt, keksin näitä kuvia katsellessa hyvän listan paikoista missä käyttää paljettimekkoa, kun ens kerran tulee suusta lause ”missä mä tätä oikeen käyttäisin”

 

Missä käyttäisin paljettimekkoa?

 

-lounastreffeillä Janita Aution kanssa
-Fancyt cocktail-tilaisuudet
-polttarit jos teemana on tyypillisesti valkoinen asu
-Flow-festarit
-Euroviisujen kisakatsomo
-Uudenvuoden bileet
-synttärijuhlissa (jos synttärisankari on more is more and I’m extra -henkinen upeus <3 )
-ehkä mikä tahansa yökerho Losissa (?en tiedä, en oo käynyt?)


-ihan missä vaan jos mieli tekee