Lontoo lähestyy…23 päivää lähtöön, mikä fiilis?
Apuaaaaaaaa!!!!

No ei. Ei tässä pelkästään apua-huutoa tee mieli huutaa, välillä myös ilon kiljahduksia ja yleistä älämölöä. Kyllä mua jännittää, välillä huonolla tavalla ja toisinaan taas pelkästä onnesta. Tästä tulee varmasti elämäni vuosi, tulen oppimaan vaikka ja mitä, mutta valehtelisin jos väittäisin etteikö mielessä pyörisi myös ne negatiiviset ajatukset. En sinänsä pärjää ettenkö pärjäisi, oon aika sisukas ja rohkea tyyppi mutta oikeesti myös aika mukavuudenhaluinen. Mua jännittää tulevat kämppikset, miten niiden kanssa sujuu yhteiselo? Mä tuun asumaan neljän muun kämppiksen kanssa, tosi lähellä koulua. Itseasiassa se matka on ihan käveltävissä, joten hyvää hyötyliikuntaa tulossa. Katottiin eilen google mapsista Ilmarin kanssa mun koulureitti. Jännää!

Mut se mikä jännittää tosi paljon, on toi kieli. Mä osaan hyvin enkkua, mutta kun sitä ei oikeen enää käytä päivittäin niin vähän jänskättää se. Inhoon sitä takeltelua ja like-sanan turhaa käyttöä joka väliin. Toivottavasti kieli notkistuu asap. Ja tottakai, kaukosuhde. Sekin tulee nyt olemaan meidän elämää seuraavan vuoden. Tsiiisus, vuosi?!

Immu oli Perussa puoli vuotta ja nyt jälkikäteen ajateltuna tuntuu että se meni ihan super nopeesti ja chillisti. Meille tuli tasan yksi riita meidän facetime-puhelun aikana, sekin vain pienestä väärinkäsityksestä. Sitä nyt sen enempää avaamatta 😀

-Kämppä check (tässäkin oli kunnon säätöä, voi luoja…)
-koulukirjat check
-lentoliput check (30.9 se on bye bye Suomi!)
-adapteri check

Mutta hankintalistalla on vielä paaaljon juttuja!
Mm. meidän näyttelijäopiskelijoiden koulupuku eli mustat trikoot ja poolopaidat on vielä kaupoissa. Mut missä kaupoissa…?

Yritn yks päivä käydä etsimässä Töölön Relovesta trikoita, poolopaitoja ja tanssikenkiä mutta vielä ei löytynyt. Jos kirppareilta ei niitä löydy, niin sit suuntaan kaupoille. Sateinen Britannia on myös varmaan oma haasteensa mitä pukeutumiseen tulee. Kirpparilta tosin löytyi pikkupikku shortsit jotka on täydelliset twerkkaamiseen, niissä pääsee nimittäin perä liikkumaan niin sanotusti. Shortsien lisäksi löysin sieltä myös ihanan syystakin vain 8€:lla! Musta Junkyardin bomberi on nyt mun Zaran nahkatakin haastaja tänä syksynä.

Kunnon sontsa eli sateenvarjo sekä sadetakki pitää hankkia myös. Kumpparit multa jo löytyy!
Sit tietty kaikkia koulutarvikkeita, tottakai. Uutta penaalia en tarvitse, mun marimekon silmälasikotelo on ollut mulla ylä-asteelta asti ja toimii edelleen loistavasti. Muistatteko kun yläasteella kaikilla oli sellaset? Mulla oli (ja on edelleen) silloin se mustavalkoinen unikkokuosinen pussukka penaalina.
Mutta niin! Se mitä tarvitsen on vihkoja, kyniä, alleviivaustusseja, kansioita,post-it -lappuja…
Mitä sitä kaikkea nyt replojen opettelua ja muuta luentomatskua varten tarvitseekaan.
Iik! Nyt alko taas positiivisesti jännittämään. Pitääpä kohta suunnata Stockan akateemiseen tutkimaan vihkoja ja tusseja.

 

 

Outfit

bombertakki / Relove

t-paita /

hame / Gina Tricot *saatu*

kengät / Dr.Martens

laukku / Zara

 

Kuvat: Anni Korhonen