Miten meillä riidellään?

 

 

Moikka!
Mua naurattaa vähän nää mun artikkelikuva-valinnat, pelkkiä iloisia naurukuvia vaikka riitelystä puhutaan, eikä siis toistemme kanssa vaan puolisoiden!

Saatiin meidän podcastin instatilin viestiboksi täyteen ylistäviä viestejä viime tiistain jaksosta, ihmiset tykkäsivät hirveesti siitä ja niin mekin! Me saatiin jälleen kerran Saran kanssa miekkosemme vieraiksi jaksoon ja aiheena oli konfliktitilanteet parisuhteissa. Tän aiheen perään oltiin kyselty useita kertoja ja päätettiin tarttua aiheeseen silleen että riitakumppanitkin oli mukana, ihan vaan tasapuolisuuden nimissä 😉

Avauduttiin ihan olan takaa siitä miten meillä riidellään. Me kerrottiin Ilmarin kanssa meidän tavoista, mistä niitä kinoja syntyy ja onko tilanne ollut millainen alkuun, entä millainen se on nyt.
Ollaan oltu reilut viisi vuotta yhdessä ja yhteiseloon mahtuu niin ylä -kuin alamäkiäkin niinkun varmasti kaikilla.
Oli myös tosi mielenkiintoista kuulla millaisia konflikteja co-hostini Saran kotona käydään.
Riidat ja kinat kuuluu elämään, eikä kumpikaan niitä pelkää.
Välillä on  ovet paukkuneet, erityisesti suhteen alussa kun molemmat osapuolet vielä hakee paikkaansa. Sellaista tietynlaista valtataistelua ja uhitteluahan se tyypillisesti on, tai ainakin meillä 😀

Jos et ole vielä kuunnellut jaksoa, voit kuunnella sen tästä.

 

Jos sulle ei ole meidän podcasti vielä tuttu, niin tutustu ihmeessä <3
Me jutellaan siellä aika avoimesti kaikesta. Suhteista, kauneudesta, noloista tilanteista, parhaista ruokavinkeistä, häpeästä, koulutuskriiseilystä, mustasukkaisuudesta…Vaikka mistä!

Meitä voit kuunnella ilmaiseksi:
-lataamalla Acast-applikaation,
-Iphonen omasta podcastit-apista kuuntelemalla
– Sekä Spotifysta

Kaikista näistä löydät meidät helpoiten vaan kirjoittamalla hakukenttään Papupata. Meillä on myös oma insta jonne päivitetään oheismatskuja, siellä jatkuu myös keskustelu teidän kanssa jaksojen aiheista ja otetaankin usein teidän viestejä ja toiveita podissa huomioon!

Kuvat: Lilli Salminen & Sam Jamsen