Kuumottava naamio ja goodbye silmäpussit

Tuotteet saatu pr-lahjana*Varovainen moikka täältä peittopesästä!

Flow se jatkuu vielä sunnuntain, mutta mulle toi eilinen lauantai riitti paremmin kuin hyvin. Sain lipun Flow’hun samassa paketissa festarihenkisten kosmetiikkatuotteiden mukana joka oli enemmän kuin ihanaa!

Testasin tänään paketissa tulleita tuotteita, erityisesti diggailin kosteuttavista silmänaluslapuista  (Hydrogel under-eye patches) ja lämmittävästä kasvonaamiosta.

Ensin tietty naamio kasvoille, kymmenen minuuttia kellosta käyntiin ja ei kun odottelemaan. Savinaamio lupaa lämmittää, puhdistaa ja vähentää talia. Ihana tunne jäi kasvoille ja siihen vielä prinsessalappuset silmäpussien päälle niin kyllä kelpaa! Vaikka olemus onkin eilisen valvomisen jäljiltä aika nuhjuinen, freesasi nää aika kivasti nassua! Haluun nyt taas kunnostautua tässä mun skincare sunday- rutiinissa josta oon viime viikkoina vähän lintsannut.
Pienen ehostautumisen jälkeen (Lumenen beauty serum + aurinkopuuteri + vedenkestävä ripsari) olin valmis kohtaamaan kodin ulkopuolisen maailman. Käytiin pikkusiskojen kanssa leffassa katsomassa paljon kehuttu Leijonakuningas. Kyyneleet ne valui (tietysti) pitkin poskia ja sai siinä nauraakin, eli onnistunut leffakokemus. Ja herranjumala se grafiikka?!
Menkää katsomaan se jos ette ole vielä nähneet <3

 

Mutta niin, nämä tuotteet! Ootteko testailleet näitä? Jos ootte, mitä tykkäsitte?

Kivaa sunnuntaita 🙂

 

<3 J