Miten muokkaan instagramkuviani?

 

Tässähän ihan meinaa henki salpautua!
Taikuri niin mun parhaimpien kuvien, kuin muokkauksienkin takana on ystäväni Anni Korhonen.
Oon tutustunut Anniin Sita Salmisen kautta, kuvattiin Sitan kanavalle kokkailuvideota, jota Anni oli kuvaamassa. Sovittiin miltei samantien kuvaustreffit ja oonkin löytänyt Annista itselleni ihan luottokuvaajan. Anni on kuvannut mulle tosi paljon kaupallisten yhteistöiden matskuja ja hän oli mun nuorimman siskon valmistujaisissakin kuvaajana. Evelle tuli ihan mielettömät kiitoskortti kuvat ja me saatiin ihania perhepotretteja. Mutta isoin taika kuitenkin piilee muokkauksessa, Annilla on liuta tosi hyviä presettejä, joita hän myös myy omilla nettisivuillaan.

Mä sain jakaa myös teille, ihanat seuraajani, pikku alekoodin johanna20 jolla saatte viikon ajan -20% alennusta Annin Athens-preseteistä. Mehän käytiin Annin kans Ateenassa muutama kuukausi sitten ja sieltä nää presetitkin sai inspiraationsa!
Koodi on voimassa tästä päivästä viikon verran! Mun omat suosikit on ehdottomasti noi Ateena-presetit, jotka toimii ihanasti kaikissa kuvissa!

Käykää kurkkaamassa hänen nettisivuilta lisätietoa 😉

 

<3 J