Inkkarimekko ja sen outo ostotarina


 

Hola para todos!

 

Selkeesti Orange is the new black -sarjan ahmiminen vaikuttaa jo mun aloitustervehdykseen täällä blogissa 😀 Noh, ei välitetä siitä. Tää mekko mikä mulla on päällä, näki ekan kerran päivän valon Ruisrockissa. Siellä se ei tosin päässyt kertaakaan alueelle asti. The Ruissimekko joutui kurjien säiden vuoksi odottamaan parempia kelejä. Puin sen bohopäissäni viime lauantain lintsireissulle ja se saikin paljon kehuja teiltä seuraajilta mun somessa, kuin siskoiltanikin.

Tän mekon tarina on siinä mielessä hassu, että se on ostettu vähän oudossa mielentilassa. Olin ollut sairaan pitkän kuvauspäivän duunissa ja pyörin aika väsyneenä kaupoilla ja juttelin äidin kanssa puhelimessa. Vuodatin äidille rankkaa viikkoa ja stressasin Ruissia, mitä sinne oikeen sit voi pukea kun noi säät on mitä on. Olin jo lähdössä tyhjin käsin kotiin, mutta huomasin sovituskoppien viereisellä rekillä ihanan kuosin. Oon tehnyt tätä inspiksenmetsästystä aiemminkin, eli kävin kurkkimassa niitä vaatteita mitä muut oli sovittaneet ja jättäneet rekkiin.

Tää mekko oli sattumalta just mun kokoa ja kuosi puhutteli kovaa. Sovitin sitä, ja se istui ihanasti! En nähnyt tätä mekkoa missään koko kaupassa, vaikka kiersin Mangon kaikki rekit ja hyllyt mielestäni aika tarkasti.
Toisaalta, olin aika väsynyt joten voi olla että mekko oli ihan mun nokkani edessä mutta vasta toisen hylkäämänä se alkoi kiinnostamaan 😀

Tykkään tosta helmasta kun se on pikkasen pidempi takaa ja sopii kivasti esim maihareiden kanssa. Ainakin musta!

 

Mitäs te tykkäsitte?

P.s Lintsi on ehkä yks parhaista mestoista kivoille ja värikkäille ig-kuville, eikö?!