Lauantain paras vippi

 

Hip hei!

Käytiin pikkusiskojen kanssa lauantaina Linnanmäellä, meitä kaikkia kiinnosti ehdottomasti eniten millaiset arvostelut annettaisiin uudelle Taiga-vuoristoradalle. Kaikki me oltiin kuultu siitä pelkkää hyvää, paitsi muutama negatiivinen juttu oli kantautunut korviimme myös. Rintakehän päälle ei tullut mitään ”suojaa” ja jonot oli helkkarin pitkät. Kun päästiin pääkallopaikoille, laitetyöntekijä kertoi että jonotus veisi reilusti yli tunnin. Mahdollisuus kuitenkin oli Disneyworld-tyyliin päästä jonon ohi jos pikkasen maksoi. Me ei mietitty, vaan päätettiin toimia samantien, ostettiin Taigan-vipit eli ohitusliput (9e kappale) ja päästiin sillä jonon ohi suoraan laitteeseen. Oon sitä mieltä että se ehdottomasti kannatti.

Taiga oli aika mieletön, ehkä paras laite koko Lintsillä väittäisin.
Se tuntui oikeesti pitkältä ja vauhtia riitti, huusin ääneni käheäksi pelkästään ekassa laitteessa (Ukko) joten musta ei ollut kauheesti jäljellä Taigan siivillä. Vietettiin ihana siskosten päivä laitteesta toiseen jonottaen, mikä ei ollut yllätys elokuisena lauantaina. Jengiä oli sikana, mutta jotenkin se ei ees tuntunut raskaalta. Kaikki se aika mitä jonotettiin laitteisiin, me vaan juteltiin kaikesta ja samalla näytin mun systereille miten Annin presetit laitetaan käyttöön. Anni otti paljon upeita kuvia meidän Ateenan reissulla ja käytti niistä monia presettien esimerkkikuviin, ja nyt kun mä esiinnyn niissä monessa niin sain tottakai ne itselle myös käyttöön, ja toki mun systereille myös. Anni lupasi myös mun seuraajille ja lukijoille -20% alennuskoodin jos haluatte itselle nuo Annin presetit ostaa, alennuskoodi on johanna20.

Olin kuitenkin vähän turhan optimistinen säiden suhteen, kuvissa näkyvä ihana bohomekkonen oli pikkasen liian vähäinen vaate tuohon päivään. Tai päivällä se vielä meni, oikein mukavastikin, mutta illemmalla suurinpiirtein kasin jälkeen alkoi tutisuttamaan. Vikat laitteet raidasin hampaat vähän kalisten 😀

Käytiin illalla vielä Pauliinan kanssa syömässä Cafe Bar 9:ssä, josta on tullut mun uusi-vanha suosikki. Oon käynyt siellä ihan ekaa kertaa viime kesänä, mutta unohdin sen olemassaolon joksikin aikaa. Nyt oon löytänyt sen taas uudelleen ja oon nyt viimeisen parin viikon aikana vienyt sinne molemmat siskotkin. Pollo limonello on vienyt nykyään myös mun siskojen sydämet.
Niin hyvää ai että.

Sunnuntai on mennyt Lontoon kämppäkuvioita ja muita tarvittavia juttuja läppärillä hoitaen ja O.I.T.N.B-:ia katsoen, oon pillittänyt silmät punaisena niin monessa jaksossa että eihän tässä oo mitään järkeä. Tää kausi ei oo mikään kummoinen mun mielestä, alkupään kaudet on ehdottomasti parempia. Tässä on kuitenkin niin paljon enemmän sydäntäsärkevää (sekä poliittista) draamaa että niiskutan vähän koko ajan. Pikku väsymys ja flunssa meinaa myös vähän painaa, toivottavasti ne lähtee ensi yönä kokonaan veks. Vielä ois muutama viikko töitä kunnen pieni vapaus ja loma koittaa, ei tee mieli sairastaa tässä vaiheessa sitten yhtään.

Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu, tässä vielä mun viimeisimmät postaukset jos ne on jääneet lukematta:

 

Venla palkintoa odotellessa / Elämäni tärkein näyttelijäntyön suoritus

Hyvät ja halvat kosmetiikkatuotteet 

London calling! Mä muutan Lontooseen!

Maisteritutkinto, mutta miten? 

 

Kivaa sunnuntaita!

 

<3 J