Edulliset ja hyvät kosmetiikkatuotteet

Ciao!

 

Oon aina ollut kosmetiikan tosi kokeilunhaluinen, tietyt tuotteet on sellasia mihin palaan aina uudestaan (esim ripsari ja silmämeikinpoistoaine!) mutta tykkään testailla aina tilaisuuden tullen uutuuksia eri valmistajilta. Työni puolesta saan paljon erilaista kosmetiikkaa testiin ja oonkin löytänyt somesuositusten ja meikkaajien vinkeistä ihan hirveesti apuja.
Mulla on pari ”halpis” tuotetta joista tykkään ihan sikana, enkä pelkästään edullisen hinnan takia. Tässäpä siis ne!

 

Essence You better work! Eyeshadow primer 3,5e
Tän vinkin nappasin suoraan töistä, meillä Rantabaarissa käytetään tätä kaikille joilla on luomiväriä. Super kevyt ja vedenkestävä koostumus! Luomarit pysyy tän avulla mulla koko päivän, tää todellakin nimensäkin mukaisesti toimii.

 

Kiko Eyebrow marker n.5e
Tän ihanuuden löysin jo monia vuosia sitten, hintaa on alle 6e ja toimii kuin unelma. Just sopivasti väriä, helppo käyttää kun ei vaadi mitään siveltimiä tai muita suteja. Ainoa miinus, tätä ei saa Suomesta.

Herbina syväpuhdistava shampoo 4,20e
Hiukset joutuu nyt kesällä varsinkin koville kun niihin suitsutetaan arkisin niin paljon suoja-aineita, lakkaa, kuivashampoota, eikä aina pelkkä normaali pesu meinaa riittää. Pyrin pesemään noin 1-2krt / viikko pesemään muotoilutuotteiden jämät pois hiuksista syväpuhdistavalla shampoolla, this one works!

Klippoteket kuivashampoo 3,90e
Tää on hyvä ja edullinen. Poikaystävänikin käyttää tätä välillä, enkä muutenkaan raski ostaa kovin kalliita hiusmuotoilutuotteita.  Ostin tälläisen uuden nyt juuri viikonlopun kynnyksellä Sokokselta, alennuksessa oli ja maksoi 3,90e.

Kicks Gradual Tanning Mist 19,90e
Tää ihana tuote, aijai! Tuoksuu ihanalle, vähän ehkä jollekin mangolle, tai papaijalle? Hirveen kiva hienojakoinen koostumus ja niin helppo. Iltarutiinien jälkeen ei tarvitse enää ”liata” käsiä itseruskettavien voiteiden kanssa vaan suihkia menemään. Laitan tätä kasvojen lisäksi myös tottakai kauaan ja dekolteelle. Vähän käsivarsillekin!


 

Zara Oriental Eau de toilette 9,90e

Tää on yks mun lempparein tuoksu, ihanan itämainen ja pehmeä ja sensuelli.

 

Nyx soft matte lip cream 8,50e

Mulla löytyy tän sarjan huulipunia ainakin neljä, ei kuivata huulia oikeastaan yhtään ja pysyy tosi hyvin huulilla. Musta tuntuu et mulla on välillä korkea kynnys laittaa kirkkaita punia, koska sotken ne niin helposti kun oon tällänen hosuiita, mutta näiden kanssa se laitto on jotenkin helpompaa. Hyvä sellaisille myös jotka vaikka opettelee vasta käyttämään huulipunia, näiden kans mä lähtisin liikkeelle.