Kuuntele nämä podcastit!

Kuinka moni teistä on hurahtanut podien maailmaan?
Mulla on täällä innokkaasti käsi pystyssä, oon ollut ahkera podien kuluttaja jo yli vuoden verran. Mä kuuntelen aika paljon ohjelmia laidasta laitaan, lifestylesta murhapodeihin.
Ennen ajattelin että noi murhajutut ois mulle ihan liian hc-kamaa, mutta toisin kävi. Mä tykästyin Jäljillä-podiin mun ja Annin Ateenan reissulla.
Tässä kuitenkin muutamia podcasteja mitkä suosittelen kuuntelemaan alusta loppuun

 

 1. Auta Antti! 
  Oon kuunnellut ykkös- ja kakkoskauden alusta loppuun, ja välillä napsinut jaksoja uuteen kuunteluun sieltä täältä. Huumoria ja asiaa hyvässä symbioosissa, Antin ääni on mielettömän rauhoittava ja jaksot antaa kipeiden poskilihasten lisäksi ajateltavaakin.
 2. Poks! 
  Veronican ja Sitan jutut on ihania, oon hihitellyt näiden jutuille posket kipeenä. Erityisesti uusin jakso missä puhutaan yrittämisestä ja rahasta, fiilasin niin paljon. Myös nuoruuden alkoholikokeilut -jakso oli huippu.
 3. Tuplakääk 
  Kirsikan ja Ennin aivot narikkaan -podcasti, joka käsittelee Hollywoodin julkkisjuoruja missä kaikkia ja kaikkea spekuloidaan viihdyttävästi ja ihanan asiantuntevasti.  Podcastin kuvauksessakin lukee, ei tosikoille 😉
 4. Kaverin puolesta kyselen 
  Ehdottomasti yksi hauskimmista komboista podimaailmassa, Anna Karhunen ja Tiia Rantanen -duo on ehkä hauskinta mitä tiedän. ”Kavereiden” kohelluksia on älyttömän hauska kuunnella, kun ne on oikeesti jäätäviä. Ei mitään kerran-liukastuin-jäällä-ja-sekös-nolotti- settiä vaan nyt on kovat piipussa. Tuo sanonta on aika kamala, jätetään se silti tähän. Hyvää settiä siis!
 5. Nonsense
  Näiden seurassa oon niin nauranut kuin itkenytkin, saanut vaikutteita politiikkaan ja inspiroitunut elämässä muutenkin. Lindalla ja Alexalla ei pipo todellakaan kiristä, vaikka kovia bisnesnaisia ovatkin. Eikä sillä, että ne muutenkaan toisiaan poissulkisi. Tykkään heidän todella avoimesta meiningistä, heitä on ihana kuunnella kun keskinäinen kemia on niin perkeleen hyvä. Ihanat <3
 6. Perho ja Pääskysaari
  Jenni ja Anna on täyttä kultaa. Hyvää keskustelua, arvokasta Erityisesti jaksot luovuudesta ja kuningatar alkoholista on mun suosikkeja.

 

Mitkä on teidän lempparipodeja? Yks tosi hyvä podi on kans toi Papupata, ootteko kuulleet? 😉
Jos ette, niin käykää ihmeessä tutustumassa mun ja Saran podcastiin. Sitä voitte kuunnella ilmaiseksi mm. näissä

Iphonen podcastit-sovelluksessa
Spotifyssa
Acast-sovelluksessa/netissä