Foamie arvonta

Heippa ihanat ja kivaa perjantaita!
Kirjoittelen teille parhaillaan autosta, ajellaan pienelle päiväretkelle poikaystäväni kanssa Loviisaan. En oo käynyt siellä pitkiin aikoihin, varmaan viimeksi lapsena. No mutta se Loviisasta, asiaan!
Sain jokinen aika sitten todella kattavan paketin kosmetiikkaa kesää varten. Muutamia tuotteita lukuunottamatta kaikki valinnat meni aivan todella nappiin. Pakettiin kuului myös Foamien palashampoo sekä hoitoaine. Mulla on ollut foamielta aiemmin palashampoo käytössä reissuissa ja se on mun matka-beautybagissa edelleen. En raaskinut avata näitä kahta (shampoo+hoitoaine) turhaan kun edellisiä on niin reippaasti jäljellä, joten mikäs parempaa kuin laittaa hyvä kiertämään ja pistää blogiin perjantain kunniaksi pikku arvonta pystyyn!

 

”Foamie shampoopala on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle, sillä sen pH on optimaalinen niiden hyvinvoinnille.
Sulfaatiton koostumus hellii hiuksia ja hiuspohjaa kuivattamatta niitä. Shampoopala puhdistaa ja ravitsee hiuksia ja päänahkaa ja sopii kaikille hiustyypeille. Shampoopalan mukana tulee käytännöllinen verkkopussi, jonka avulla sen saa ripustettua kuivumaan ilmavasti. Se myös auttaa tuotetta vaahtoutumaan ja siitä saa paremman otteen. Yksi shampoopala riittää noin 25 käyttökertaan. Ei sisällä parabeeneja, silikoneja, väriaineita, sulfaatteja, mineraaliöljyä tai nanopartikkeleita. 100% vegaaninen. Valmistettu Saksassa.”


Kommentoi postaukseen alle pelkästään sun lempi emoji (tai emojit!) ja oot mukana arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse tulevana sunnuntaina 🙂

 

Ihanaa viikonloppua <3