viileän kesäpäivän asu x 3

Boho goes blazer

Well, hello stylish! Mä vedän aika helposti päälleni mukavia vaatteita, kuten farkkuja, tennareita ja nykyään myös ihania ysäriverkkareita. Sit kuitenkin välillä on tosi kiva myös panostaa ja vetää oikeiden aikuisten vaatteita päälle. Tässä asussa mulla on päällä bleiseri, ja tykkäsin siitä aivan sairaasti. Mun mielestä bleiserin kanssa sopii tosi kivasti vähän urbaanit asusteet ja muut vaatteet, eli lenkkarit ja vähän leveälahkeiset farkut tässä tapauksessa. Yks ihana kombo on myös AC/DC:n bändipaita, bleiseri ja punaista huulipunaa. Ai saakeli, se on magee kombo. Se pitää esitellä täällä myös joskus!

 

takki / kirppari (Zaran alunperin)
paita / Bikbok
farkut / Carlings* (*saatu)
kengät / Adidas
laukku / Topshop* (*saatu)

 

 

 

 

Toy Storyn Jessie

 

Hello Woody, I’m ready for you! Tykkään tästä asusta ihan sikkenä, mulle vaan tulee joka kerta mieleen Toy storyn Jessie tästä hattumeiningistä. Tässä on kivaa boho chic vibaa, TYKKÄÄN! <3
Tää ystäväni takki on pyörinyt mun mielessä jo useita viikkoja, joku päivä Anni ehkä vielä myy tän rotsin mulle. Oon yrittänyt etsiä tätä Weekdayn takkia vaikka mistä, mutta ei meinaa löytyä m i s t ä ä n.
Jos teillä jollain on tämä koossa S tai M, laittakaa viestiä!

 

hattu/ kirppari
takki/ Weekday
housut/ Levi’s
paita/ Stradivarius

 

 

 

 

Sorbettiskeittari

 

Tähän asuun inspiraationa toimi mun ihka uudet Vanssit, oon mieltänyt ne aina jotenkin täysin skedekengiksi, ja ehkä vähän salaa toivon että osaisin skeitata.
Skeittaamisella tarkoitan siis kaikkia ollieita ja muita temppuja, ei vaan eteenpäin rullailua. Sitä mä jopa vähän osaankin.
Sillon kun alettiin poikaystäväni kanssa seurustelemaan, se piti mulle puolivitsillä skeittikoulua aina kun käytiin Laajiksen kämpillä lähikaupassa. Se oli romanttista ja söpöä, tiiättekö kun pitää toista kiinni söpösti ja auttaa pysymään pystyssä. Tui tui…

takki: Weekday
t-paita: H&M
farkut: Levi’s
kengät: Vans

 

 

Mitä te tykkäsitte asuista?

Pistä kommenteihin sun oma lemppari:
1. Boho goes blazer
2. Toy storyn Jessie
3. Sorbettiskeittari