Muutama todella hyvä vinkki kunnon tappohelteeseen

Ciao cari <3

Terkut Helsinki-Vantaan lentokentältä. Oon lähdössä reilu tunnin päästä Roomaan, odotan mun kahta ystävää portin 24 kohdalla olevassa kahvilassa rosélasi kourassa ja naureskelen itsekseni. Tätä se on kun yhden skumpan vetää yksin tyhjään masuun. Saampahan olla edes pienen hetken rauhassa tänä viikonloppuna 😀 Me lähdetään joka kesä isolla tyttöporukalla reissuun, tänä vuonna ei valitettavasti saatu kaikkea järkättyä tarpeeksi ajoissa joten nyt tässä erässä meitä lähtee mun lisäksi mun ystävät Hely ja Johanna.

Roomaan on luvattu +37 astetta, joten tää taitaa olla viimeinen kirjoitus täällä blogissa. Paitsi lauantaille ajastettu näin kukistat darran -postaus on tulossa. Sen vielä saatte!
Ihan pikkasen pelottaa noi tappohelteet siellä sisämaan hikimekassa.
Aurinkorasvaa, suojaa ja vettä kun löytyy, niin eiköhän me pärjätä, toivottavasti ainakin.
Mä pakkasin viikonloppureissullemme vaan tarvittavat kosmetiikat ja vaatteet, lähinnä oli vaikea saada valittua kunnon helteisiin sopivia asuja. Kokeilin vaikka ja mitä – mutta jo kotona tuli aivan kaaottinen hiki. Aloin epätoivoisesti miettimään miten selviäisin noissa helteissä ilman että tarvitsee äidin ostaa kallista kuolinilmoitusta hesariin.
Tässä mun ratkaisut tappavan helteen taltuttamiseen,
katotaan toimiiko nää muutenkin kuin teoriassa.

 

Olen Victoria’s Secret- malli
Kulje koko viikonloppu pelkissä uima-asuissa.
Kaikissa vesipisteissä roiskuta vettä päällesi ja vaate ei kärsi. Eritysesti Rooman Fontana di Trevi -suihkulähteellä on paljon jengiä, mutta kukaan ei ota koskaan turrekuvia lähteen sisältä. Se taitaa olla kiellettyä, mutta kokeile jos ei olisikaan!

Uusi hiustyyli
Jos pelkkä hiusten kiinnipitäminen ei riitä, ajele kaljuksi. Eipähän päätä hiosta. Talveksi kerkeää kasvamaan pikku tyvi johon kunnon pidennykset kiinni.

Janet Jackson
Pakkaa pelkkiä pikkareita mukaan ja osta paikan päältä tähtitarrat nänneihin.

When in Rome…
Osta paikan päältä tuliaisiksi tarkoitettu Italian lippu ja kietoudu siihen. Paikalliset arvostavat mekkoasi ja helppo tuulettaa jos maan joku joukkue tekee jotain.

Vampyyri-style
Pysy varjossa, pidä päälläsi ohuita vaatteita jotka peittävät koko kropan. Älä liiku mihinkään, tai jos liikut tee se hitaasti ja ilmastoidusti. Vältä kaikkea tulista, ettei vaan tulisi lisähikeä

Mammat riivaa-style 
Talkkia joka paikkaan niin maan perkeleesti. Baby wipes- liinat myös mukaan. Niillä pyyhkii kätevästi kainalot joka kymmenes minuutti kun soija alkaa valua

You can take girl out of Korso…
Unohda jonotus hienoihin ja suosittuihin nähtävyyksiin, perusta oma huijarifirma kavereiden kanssa. Kaikille samanlaiset vaatteet ja hakaneulalla nopeesti printattu GUIDE -tägi rintaan. Muutkin tekee näin, miksemme mekin?

Rahaa palaa -style
Maksa itsesi kipeäksi Hiltonin tai vastaavan hotelliketjun uima-allasalueella, päiväpassit näille mestoille on aika kalliita, mut hei, jos rahaa on niin antaa palaa. Illemmalla on viileämpää, sillon sit kiertelemään nähtyyvksiä jos niitä ei helikopterista käsin ole jo katsonut.

Rocky Balboa
Jos pokka pitää, ole oman elämäsi nyrkkeilytähti. Kastele iso pyyhe jääkylmällä vedellä ja kulje se hartioiden päällä pitkin kyliä ja kuntia. Omat nyrkkeilyhanskat voi roikkua olalla ja mustan silmän voi helposti meikata tummanliillalla huulipunalla.

 

 

Kiinnostaisiko teitä postauksia meidän reissulta? Laita kommentteihin ootko käynyt Roomassa, ja missä kannattaisi EHDOTTOMASTI käydä sun mielestä? Mä oon kohteessamme käynyt jo useamman kerran, mutta aina oppii jotain uutta. Nyt saapuivat seuralaiseni, rauhan aika on ohitse. Mikä on oikeesti vaan ihanaa.

Superia viikonloppua tyypit, ja erityisesti te jotka juhlitte Provinssissa, klikatkaahan lauantaina näille sivuille niin saatte hyvät vinkit darran kukistamiseen 😉

 

 

<3J