Suositus suihkurusketukselle

Suihkurusketus saatu yhteistyönä / Indie beauty and hair *

Yo!

Pinnallista kuin onkin, tuntuu kaikki paremmalta päivettyneenä. Ennen harrastin auringonottoa lähes pakonomaisesti, olin aina ulkona uikkareissa kekkuloimassa kun aurinko vähänkin paistoi. Edelleenkin se on ihanaa, mutta helpompiakin tapoja on…
Tänä kesänä mun kaikki päivät (yhtä ainoaa viikkoa lukuunottamatta) menee duunissa, joten rusketus saadaan kuluvan suven aikana purkista. Ja haittaneeko tuo?
Suihkurusketus + itseruskettavien käyttö on kuitenki huomattavasti terveellisempää kuin auringossa lojuminen. Suojakertoimia tottakai pitää käyttää, mutta niidenkään kanssa sitä ei voi loputtomiin harrastaa.

Oon käynyt jo muutamia vuosia sokeroimassa kainalot ja sääret Maarit Maggalla, Indie beauty and hair- nimisessä kauneushoitolassa. Kesän kynnyksellä mulla on ollut tapana käydä suihkurusketuksessa, ja niin nytkin. Mun pikkusisko kävi ennen ylppäreitään Maaritilla suihkurusketuksessa, ystäväni Hely on myös käynyt muutaman kerran, ja toisella ystävällä Neealla taas on kokemuksia sokeroinnista. Mun lisäksi kaikki tutut jotka Indie hairilla käyneet, ovat tykänneet todella paljon.
Maarit on aivan ihana, herttainen ja super ammattilainen. Oma lempparikäyntini oli alkuvuodesta, kävin silloin ekaa kertaa wish pro -kasvohoidossa jossa nukahdin melkein samantien. Se oli niiiiin rentouttavaa.

Jos häitä tai muita kekkereitä on tulossa, tai rusketuksen saaminen on haastavaa (kuten mulla nyt töiden takia:D) niin varaa aika Maaritille. Ja jos sulla on frendi joka kaipailisi myös väriä, vielä parempi!

Heinäkuun loppuun asti Maaritilla on tarjouksessa suihkurusketus kahdelle, eli kun teitä tulee kaksi samalla kertaa, saatte palvelun hintaan 65€.
Normaalisti tällainen lysti kustantaisi 37e per henkilö. Jos innostuit, käy tsekkaamassa seuraavat vapaat ajat tästä.

Me ostettiin ylläpitoa varten vielä  Vita Liberatan -ruskettavat liinat.

okei okei, olihan mulla ihan ok rusketusjämät ed.kerrasta, mutta on oikeenpuolimmaiset niiiin paljon tasaisemmat!

Me käytiin mun ystävän Helyn kanssa just juhannuksen kynnyksellä laittamassa hyvät tänit pintaan ja aiotaankin ottaa Himokselle mukaan nuo kjyseiset liinat. Niillä helppo ylläpitää rusketusta, eikä tarvitse läträtä voiteiden tai moussejen kanssa. Kuulemma superhyvä vinkki reissuun lähtevälle!

Ja niin, tää paikka on tosi lähellä kaikkea, eduskuntatalon takana. Steissiltä kävelee vajaa 5min!!!!

 

Kuvista kiitos ihanin  Anni Korhonen