Kesän ihanin mekko


Moikka ihanat ja kivaa perjantaita!

Mun nuorimmalla siskolla oli viime lauantaina ylppärit, jonne olin ajatellut pukevani erään jonkin verran käyttämäni sinisen haalarin. Se on varma juhlavaate, tosi nätti ja istuu kivasti.
Pari viikkoa sitten kuitenkin jotain tapahtui. Lähdin ystäväni Anun kanssa lounaan jälkeen kiertelemään kaupoille, Anu oli kuolannut Marimekon farkkutakkia ja halusi sovittaa sitä.
Omaksi viihdykkeekseni päätin kokeilla tätä ihanan raikkaan näköistä mekkoa ja se oli rakkautta ensisovittamalta.

En tiedä onko se tää ikä, mutta oon alkanut tykkäämään entistä enemmän peittävimmistä vaatteista. Don’t get me wrong, minarit ja avonaiset topit on edelleen hot ja jees, mutta ehkä tällänen oikeesti juhlapukeutuminen on mennyt itselläni toooodella hillitympään ja ehkä vähän aikuismaisempaan suuntaan?
Kuosin raikkaus sopi mielestäni mulle täydellisesti. Kokeilin paria eri kokoa, mutta päädyin kuitenkin lopulta kokoon 38.
Kokoa pienempi mekkoi istui myös kivasti, mutta ehkä jopa ”liian hyvin” Tykkäsin hippimäisyydestä ja rentoudesta minkä isompi koko toi, mekko laskeutuu vähän rennommin ja näänkin jo mielessäni tän juhlamekon kaverina maiharit ja nahkatakin. Ne kaksi kun sopii niin monen kanssa.

Mekosta kyseltiin viikonloppuna instassa ihan kauheasti, eli tässä se on. Eikö olekin ihana? Näissä kuvissa esiintyy myös ekaa kertaa (vai onko?) mun poikaystävä joka oli juhlissa tottakai mukana. Hän on niin hyvä kuvissa, emmää kestä. Pitää alkaa kuvata useammin yhdessä <3


mekko / Marimekko
korvikset / H&M
kengät / Nelly.com

Meikin ja hiukset mulle (ja siskolleni myös!) loihti super taitava Ida Al-Ani
Mitäs te tykkäilette Marimekko-meiningeistä? Mä oon ihan rakastunut tähän.

 

<3J