Koko asu kirpparilta

 

Helou evribadi <3

Teen varmaan henkilökohtaisen ennätyksen asukuvien postaamisessa, kello tulee vasta kaksi ja tän päivän asu on postattu blogiin! Tietty kuvat on otettu nopeesti kännyllä, mutta haittaneeko tuo? Asu valikoitui todella summanmutikassa päälle, niin kuin todella usein mulla. Välillä tykkään suunnitella etukäteen edellisiltana mitä puen, mutta useimmiten teen päätöksen puolessa minuutissa ja 5 min ennen lähtöä 😀

Matkalla töihin fiilistelin sitä kuinka kivasti runotytön hame toimii bändipaidan kanssa. Tajusin myös että sekä paita että hame on molemmat second hand löytöjä.
AC/DC:n bändipaita on kirpparilöytö Ananasraasteenakin tunnetun Sinin pöydästä Kampin kirpparilta noin vuosi sitten, ehkä kauemminkin? Paidalla taisi olla hintaa 2€.
Vekkihame taas on löytö Hakiksen Uffista tasarahapäiviltä. Maksoin tästä hameesta 3€. Femman setti siis!

Kuvattiin tänään Rantabaaria jälleen kerran Hietsussa, siksi kuvat näinkin ihanassa ympäristössä.
Tänään illalla meen myös semi extemporena BSB:n (eli Backstreet boys) keikalle, kunnon nostalgiatrippi siis tulossa illalla.
Mä rakastin nuorena (okei, edelleen) bäkkäreitä ja Nick Carter oli mun eka julkkisihastus. Vai oisko se ollut toka? ANYWAY, nään sen nyt toista kertaa elämässäni. Oon kerran aikasemmin ollut Bäkkäreiden Hartsukeikalla joka oli aivan tajuton.

 

Lähen täältä hikiluolasta (meidän talon julkisivu on rempassa, ikkunan päällä on huppu eikä niitä saa auki…) pian tapaamaan mun ystävää Emmiä. Sovittiin että mennään salaattilounaalle johonkin ihanaan aurinkoiseen paikkaan. Mulla oli niin jäätävä nälkä jo tässä postausta kirjoittaessa että mun oli pakko käydä jääkaapilla jo etukäteen, ja tiedättekö mitä löysin.
Poikaystäväni eilisen pizzan jämiä, halleluja! Kylmä, suolainen pizzapala. Onko parempaa? Ei.

 

 

 

t-paita / Kampin kirppis
hame / UFF
kengät / Vans
aurinkolasit / Ray-ban

 

 

 

Nyt, moikka!!!