Me ollaan miljonäärejä?!

Joko on äänihuulet palautuneet Mörön huutamisesta?

Mäkin olin torilla sunnuntaiyönä kahteen asti riekkumassa, suihkulähteestä pysyin kaukana tosin. Oli ihan mieletön tunnelma, mä en koskaan päässyt kokemaan 2011 mm-huumaa kun olin vaihtarina Italiassa sillon, joten nyt piti ottaa kaikki ilo irti. Tää oli varmasti sellanen kansalaisegoa nostattava juttu, hyvä Suomi!

Ja hei, pieni ilmoitusluontoinen asia. Me ollaan tietty kaikki me suomalaiset nyt maailmanmestareita, mutta me ollaan Sara Parikan kanssa meidän podcastin myötä MILJONÄÄREJÄ ainakin kuuntelumäärissä, vielä ei rahassa tosin. Papupadalla on siis mennyt viime viikonlopun aikana MILJOONA KUUNTELUA RIKKI, mikä on ihan älytöntä. Siis oikeesti:D Kuinka siistiä????
Kai tätä nyt pitäisi juhlistaa jollain todella erikois-spessujaksolla.Jos keksitte jotain spesiaalia mitä haluaisitte että käsiteltäisiin, niin heittäkää kommenttia!

P.s. Jos et oo vielä kuunnellut meitä, klikkaa tästä (tai iphonen podcastit-applikaatiosta tai Spotifysta!)

<3 J
kuva: Hanna Linnakko