Kesäiset hiuskoristeet

Helou! Oon ihan rakastunut vallalla olevaan hiuskoristetrendiin. Mun lapsuudestakin tutut helmipinnit ja klipsut on selkeesti tän kevään ja kesän juttu. Oon ostanut ja saanut muutamia ihanuuksia eri firmoilta ja haluaisinkin esitellä täällä muutamat mun lempparit ja näyttää vähän millaisia yksinkertaisia tyylejä voi hiusdonitseilla, pannoilla ja pinneillä luoda.

Panta Cailap

Hainhammas Glitter

Helmipinni Glitter

Donitsi Cailap

Klipsi Glitter

Yks parhaista jutuista näiden simppeleiden koristeiden kanssa on se, että pinnin, klipsin tai donitsin voi heittää hiuksiin kesken menon ilman peiliä ja lopputulos näyttää silti hyvältä! Tällainen sopiva yksinkertaisuus laittautumisen suhteen on mun makuun.

Ois kiva kuulla, mikä näistä kesäisistä hiuslookeista on sun lemppari!