Floral babe

Kukkakuosi iskee muhun ja KOVAA!

Se on varmaan tää kesä, valo ja lämpö, joka saa aikaan halun pukeutua kaikkeen söpöön ja kirjavaan. Tämä kuvien asu on Mariannan Bubbleroom-mallistosta, jonka julkistustapahtumassa käytiin Saran kanssa ja ihastuttiin molemmat tähän settiin. Setti onkin ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen.

 

Nää asukuvat napattiin Ateenassa meidän kolmantena iltana ja mulla oli tosi huono ja flunssainen olo. Etittiin kuumeisesti ruokapaikkaa ja lopulta saatiin tilattua isot fetasalaatit. Ennen kun ruuat tuli pöytään, Anni ehdotti että napataan nyt kuitenkin pikaisesti kuvat, kun valo oli niin kiva. Onneksi en vastustellut sen enempää, arskat vaan nokalle ja hymy huulille. Kuvista tuli tosi kivat ja hangrykin taltutettiin. Siitä ruokapaikasta vielä! Tilasin myös omeletin mukaan ja pyysin voisiko siihen saada vihanneksia. Saihan siihen, mutta erikoista oli se, että seassa oli vihannesten lisäksi myös ranskalaisia perunoita.. Enpä oo aiemmin syönyt munakasta ranskalaisilla, mutta toimi erittäin hyvin. Oltiin oltu koko aamupäivä altaalla hikoilemassa, niin suolantarve oli kyllä kova.

 

Vaikka ois kuinka paha ruokakiukku ja flunssa, niin kuin mulla kuvien ottohetkellä oli, niin kyllä se Annin aurinkoinen seura ja läpät vaan auttoi jaksamaan, ja onneks otettiin nää kuvat! Näähän on aivan fantsuja 😉

Paita: Marianna x Bubbleroom saatu
Housut: Marianna x Bubbleroom saatu
sandaalit: Zara
laukku: Uff
panta: Glitter
aurinkolasit : Glitter