Täyden palvelun romantiikkapuoti

 

 

En heti keksi mitään romanttisempaa kuin auringonlasku. Tuntuu kuin maailmaa katselisi sillon ruusunpunaisten lasien läpi, kaikki muuttuu lempeän lämpimäksi ja vähän taianomaiseksikin. Tätä näkyä voisin takkatulen ja virtaavan veden lisäksi tuijotella päiväkausia.
Viimeksi oon ihastellut Marokossa lähes kyynel silmässä tuota joka päivä tapahtuvaa kaunista luonnonilmiötä. En yhtään ihmettele sitä, että mun kahta ystävää on kosittu juurikin auringonlaskun aikaan. Rakastan romantiikkaa ja näitä kosintatarinoita niin paljon, että voisin helposti perustaa oman kosintapalvelun. Johannan täyden palvelun romantiikkapuoti. Miettikää nyt miten loistava bisnes. Kaikille romanttisuus ja täydellisen hetken suunnittelu ei todellakaan tuu luonnostaan, joten voisin toimia (muhkeaa palkkiota vastaan tietty) pienenä amorina tai minä lie kosintojen hyvänä haltiattarena.  Ensin tietty tavataan ja mä urkin kaiken tiedon siitä millainen tyyppi on aikeissa rengastaa, mistä hän tykkää jne. Tarjolla ois tottakai myös kaikenlaisia erilaisia teemapaketteja;

-Maalaisromanttinen kosinta 
Leffateatterikosinta 
Idyllinen mökkikosinta
-Kosinta uudenvuoden yönä

-Joulukosinta perhepiirissä
Sukelluskosinta
-Keikkakosinta
-Roadtripkosinta

Näitä ideoita tulee vaan lisää ja lisää. Pakko nyt hetkeksi rauhoittua.

Ja kyllä, avioliitto on varmasti monien mielestä vanha ja kuppainen instituutio, eikä sitä tietenkään kukaan oikeesti tarvitse. I agree. Eihän se sormus käyttäytymistä muuttaisi mitenkään, mutta ehkä se on kuitenkin jonkinlainen status. Se, että esittelee joskus itsensä toisen vaimona, on vähän eri kuin pelkkänä tyttöystävänä. Vai onko? Eihän siinä pitäisi olla mitään eroa, vaimo kai on vakavampi termi. Ja siitäkin statuksesta pääsee toki eroon, jos siltä alkaa joskus tuntumaan. Tilastojen mukaan tätähän tapahtuu paljon. Ja kyllähän hyväkin feministi saa haaveilla siitä, kuinka oma rakas kertoo kunnolla tunteistaan ja halustaan virallistaa suhde ihan big time. Ja häissä saa kakkua ja lahjoja, joten why not?;)

Hitto mä itse mitään kihlausta tuu enää tarvitsemaankaan, kun aloitan tän oman bisneksen. Harvoin mietin, että olisipa siistiä olla mies, mutta tässä tapauksessa kyllä. Mä järkkäisin niin ihania yllätyskosintoja että oksat pois. Ottakaa siis yhteyttä ihan reippaasti jos kaipaatte idiksiä ja amorin apua.

Ystävällisin terveisin,

Johannan kosintapalvelut

 

 

Kuvat: Anni Korhonen