Täydellinen pellavamekko

Valkoiset vaatteet kuuluvat kesään, eikö?
Bongasin blogikollegani Metti Forsselin blogista postauksen, jossa hän esitteli todella nättiä vaaleaa pellavamekkoa, jonka hän oli tilannut Asokselta. Ihastuin heti.
Tykästyin sen helman pituuteen ja pitkiin hihoihin. Kivat napit loi vähän sellaisen maalaisromanttisen fiiliksen.


Siitä alkoi kunnon seikkailu verkkoshoppailun kanssa. Mä tilaan tosi harvoin netistä vaatteita, koska tykkään kokeilla uusia hankintoja mielummin jo kaupassa. Ajatus pelkän yhden mekon tilauksesta alkoi mietityttämään, pitäiskö sit kuitenkin vielä kattoa jotain muuta kaveriksi…?
Ja näin tipuin sellaseen madonreikään. Lisäilin tuotteita yli varausajan koriin, poistin, ja lisäsin taas. Lopulta päädyin tuon mekon lisäksi tilaamaan Adidaksen t-paita-mallisen mekon ja saman merkin tennarit.

Tilasin pellavamekon varmuuden vuoksi koossa 38, ettei se varmastikaan kiristäisi mistään. Koko oli mulle tosi hyvä. Usein käytän kokoa 36, mutta mekko oli tuossa isommassakin koossa mulle aika lyhyt helmasta. Tänään Ateenalaisella patonkikiskalla helmat meinasi nousta tuulen mukana Marilynin tyyliin, eli periaatteessa helma voisi olla vähän pidempikin…

Instan puolella tästä tykättiin tosi paljon, mites täällä vähän paremmissa kuvissa?
Uppooko nappimekko?

 

<3 J