Paljettinen vappumekko

 

Kalimera tyypit ja terveisiä Ateenasta!
Laitoin meidän kakkospäivänä instagram stooriin pätkän meidän kämpän patiolta, johon liitin kysymystarran mun sijainnista. Moni veikkasi Italian Toscanaa ja muita Etelä-Euroopan kaupunkeja, mutta Ateenaakin arvattiin ja oikeinhan se meni!

Tultiin mun ystävän Annin (jota saan kiittää kaikista superihanista kuvista mitä hän täällä reissussa musta on ottanut!!!) kanssa vappuaatton iltapäivänä ja muutaman mutkan jälkeen löydettiin meidän Airbnb- asunto Ateenan vanhan kaupungin sydämestä. Tästä kaikesta säädöstä ja seikkailusta pitää kirjottaa tänne vähän tarkemmin tulevaisuudessa, näitä katuja on nimittäin todella vaikea löytää 😀

Vappupäivän iltana laitettiin tietty ykköset ylle ja mun aivan ihana paljettinen vappumekko pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön! Moni kyseli multa instan puolella mistä oon tän ihanuuden hankkinut ja ajattelin, että mekkoa on vähän helpompi esitellä kunnolla täällä blogin puolella.

Mekko on tosiaan ostettu Zarasta ihan muutama päivä sitten. Tykkään sairaasti juurikin sen kivan ohuesta kankaasta ja helman pituudesta. Paljetit ei kutittele yhtään, kun kimallekankaan alle on ommeltu ohuen ohut alusmekko.

 

Mitäs te tykkäsitte, onko paljettimekot jees vai ei?

mekko: Zara
kengät: Nelly.com
sormukset: Ginatricot & Glitter

 

Kuvat: Anni Korhonen