Kesätöihin Rantabaariin!

 

 

No niin tyypit! Nyt se on julkista!!!!
Oon joutunut kieli poskella kertomaan Alissan lähdöstä ja esittämään ettei tulevaisuudesta ole tietoa,  mutta nyt saan paljastaa! ALISSA TEKEE COMEBACKIN!
Se ei siis kauaa kestänyt, onneksi! 😀 Tän takia oon joutunut somessa puremaan hammasta vastaillessani hahmoni faneille, teki niin mieli kirjottaa että oottakaa vaan tyypit kohta meininki jatkuu! Kuvataan jo täyttä häkää ensi syksynä alkavaa Salkkareiden sisarsarjaa nimeltä Rantabaari.

 

”Helsingin kuuma kesä kaikkine houkutuksineen. Kauniit ihmiset, merenrannat, kesäyliopisto, vesiskootterit, irtosuhteet ja yötön yö. Ja kaikki muu juhannuksesta rapujuhliin. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka hehkuu kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island.
Salkkareiden uuden sisarsarjan, Rantabaarin, tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

 

Aikamoista settiä siis luvassa! Alissa ja Lola pääsevät siis jälleen asumaan ja työskentelemään yhdessä, mikä on sairaan kivaa. Sofian kanssa on niin ihanan helppoa (ja hauskaa) tehdä töitä.
Mä en vois toivoa parempaa kesäduunia, vaikka linnanmäen vuoristoratojen jarrumiehen duunista joskus oonkin haaveillut. Runkosarjan näyttelijöistä on messissä mun ja Sofian lisäksi Miikka Wallin joka näyttelee Pietaria. On ollut huikeeta tutustua Rantabaarin uusiin näyttelijöihin, meille tulee varmasti ihan mieletön kesä. Oon niin fiiliksissä!
Lupaan postailla tänne ja muihin kanaviin lisää sneak peekejä meidän meiningistä. Kohta kuvaukset jatkuu joten gotta go!

 

Moikku ja palataan!

 

<3J